Ο υποψήφιος τύπου Γκόρντον, οι παίκτες που έχουν προταθεί και τα "θέλω" του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αναζητά ήδη τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Χάκετ στο ρόστε του. Τα πρώτα φαξ στο λιμάνι έχουν ήδη φτάσει και το ένα από αυτά γράφει το όνομα "Γκάρι Νιλ". Γιατί ο Σφαιρόπουλος θέλει παίκτη τύπου Γκόρντον και ποιος θα είναι ο ρόλος των Αγγελόπουλων.

Ο υποψήφιος τύπου Γκόρντον, οι παίκτες που έχουν προταθεί και τα "θέλω" του Ολυμπιακού

Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ ήδη ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό όσο και αν βγαίνει προς τα έξω (για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με την ηρεμία της ομάδας) ότι το ψάξιμο θα αρχίσει μετά το ματς της Ζαλγκίρις.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας τσεκάρει την αγορά και φυσικά πολύ καλά κάνει. Ηδη οι ατζέντηδες έχουν αρχίσει να προτείνουν παίκτες που πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να ταιριάξουν στον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο της σεζόν, το θέμα δεν είναι όμως τα θέλω των μάνατζερ αλλά τα θέλω του Σφαιρόπουλου.

Ο κόουτς των "ερυθρόλευκων" θα επιθυμούσε να έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη που να...φέρνει στον Τζαμόντ Γκόρντον, τον πρώην παίκτη της ομάδας. Εναν δηλαδή team-player, που θα διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες και δεν θα διαταράξει την εσωτερική ισορροπία της ομάδας.

Προσοχή εδώ: Δεν μιλάμε για τον ΙΔΙΟ τον Τζαμόντ Γκόρντον που είναι ανέτοιμος και ουσιαστικά ανενεργός εδώ και αρκετό καιρό. Αλλωστε τον είχε προσεγγίσει και η ΑΕΚ πριν από περίπου 45 ημέρες αλλά ο Αμερικανός είχε παραδεχθεί προς τιμήν του ότι δεν βρίσκεται στην ιδεατή κατάσταση.

ΓΚΑΡΙ ΝΙΛ ΚΑΙ ΝΕΙΤ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ

Παίκτη ΤΥΠΟΥ Γκόρντον ψάχνει ο Ολυμπιακός. Τώρα είναι αυτός ο Γκάρι Νιλ που ήδη προτάθηκε θα πρέπει να το δει ο κόουτς Σφαιρόπουλος. Ο Νιλ, 32 ετών, έχει παίξει στην Ευρώπη, άρα ικανοποιεί το ένα από τα κριτήρια που βάζει ο προπονητής των πρωταθλητών.

Είχε επίσης μία μεστή τριετία στους πάντα απαιτητικούς Σαν Αντόνιο Σπερς (2010-2013) ενώ και η συνέχεια της καριέρας του τον βρήκε στο ΝΒΑ. Είναι όμως και αυτός ανενεργός από τις 6 του προηγούμενου Μάρτη όταν και αποδεσμεύτηκε από τους Ουίζαρντς. Αυτό είναι πρόβλημα.

Ο υποψήφιος τύπου Γκόρντον, οι παίκτες που έχουν προταθεί και τα "θέλω" του Ολυμπιακού

O Nέιτ Ρόμπινσον από την πλευρά του δεν χρειάζεται συστάσεις. Μικρός το δέμας αλλά πολύ ικανός έστω και αν η καριέρα του τον έφερε στη Λίγκα του Ισραήλ πέρυσι. Και εδώ υπάρχει το ίδιο πρόβλημα: Ανενεργός ο παίκτης από το καλοκαίρι καθώς εφέτος ο άλλοτε νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων του ΝΒΑ (2006, 2009, 2010) δεν έχει υπογράψει κάπου.

Ο Ολυμπιακός ήδη έχει διαμηνύσει στους ατζέντηδες να βολιδοσκοπηθούν περιπτώσεις παικτών που παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA. Oι "ερυθρόλευκοι" μάλιστα εμφανίζονται διατεθειμένοι να σπάσουν συμβόλαια (αν δεν υπάρχουν τρελές απαιτήσεις) για να φέρουν στον Πειραιά τον εκλεκτό τους.

Σε κάθε περίπτωση οι αδελφοί Αγγελόπουλοι αναμένεται να χειριστούν προσωπικά την υπόθεση, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, για να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλλωστε και στο παρελθόν, όποτε χρειάστηκε η συνδρομή τους, οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού βγήκαν μπροστά και πήραν το θέμα πάνω τους. Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση; Φυσικά ο Εϊσι Λο ο οποίος ήρθε στα μέσα της σεζόν 2011-2012 ακόμα και κόντρα στη θέληση του Ντούσαν Ιβκοβιτς. Τη συνέχεια την θυμάστε όλοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK