Π. Αγγελόπουλος: "Να μην ασχολείται ο κόσμος του Ολυμπιακού με άτομα που δεν αξίζουν"

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μίλησε λίγο πριν από το τζάμπολ του τελικού με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας ότι ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερο άγχος πριν από τον ημιτελικό της Euroleague στην Μαδρίτη, ενώ συνέστησε στους φίλους της ομάδας "να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζουν".

Π. Αγγελόπουλος: "Να μην ασχολείται ο κόσμος του Ολυμπιακού με άτομα που δεν αξίζουν"

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησε στην κάμερα του ΟΤΕ TV λίγο πριν από το τζάμπολ του πρώτου τελικού με τον Παναθηναϊκό και εξήγησε πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να ασχολούνται μόνο με την ομάδα.

"Άγχος υπάρχει μόνο στο φυσιολογικό πλαίσιο. Μεγαλύτερο άγχος είχαμε πριν ξεκινήσει ο ημιτελικός στη Μαδρίτη. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας, πάντα το πρώτο παιχνίδι στη σειρά είναι σημαντικό. Θέλουμε πάθος, καλή άμυνα και το 1-0", είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με τον Σταύρο Κοντονή: "Είπαμε και χθες (σ.σ. 6/6) είναι μια καλή προσπάθεια του υφυπουργού. Δεν έχει ξαναγίνει τα προηγούμενα χρόνια αυτό. Μιλήσαμε για δύο ώρες για τα πάντα. Αυτά που συμφωνήσαμε είναι ότι πρέπει να γίνουν οι τελικοί σε κόσμιο πλαίσιο και να κερδίσει ο καλύτερος".

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Ο κόσμος πρέπει να ασχολείται μόνο με την ομάδα και να μην ασχολείται με άτομα που δεν αξίζει να ασχολείται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK