"Παρακολουθούμε τον Πρίντεζη, θα δούμε..."

Ο Πρίντεζης έγινε ντραφτ το 2007, αλλά δεν έχει παίξει στο ΝΒΑ - δεν έχει εκφράσει καν την επιθυμία να φύγει για τις ΗΠΑ. Οι Σπερς πάντως τον παρακολουθούν και αφήνουν τα περιθώρια ανοικτά.

"Παρακολουθούμε τον Πρίντεζη, θα δούμε..."
Πρίντεζης Ολυμπιακός

Ο Αρ Σι Μπιούφορντ, τζένεραλ μάνατζερ των Σπερς, βρέθηκε στην Αθήνα και στο περιθώριο του ταξιδιού του γνωρίστηκε με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Έλληνας φόργουορντ ανήκει στην ομάδα του Σαν Αντόνιο και βάσει των όσων δήλωσε ο "ιθύνων νους" αυτής δεν αποκλείεται στο μέλλον να υπάρξει κουβέντα για συνεργασία.

Αρχικά ο Μπιούφορντ δήλωσε στον OTE TV: " Ήταν καλό που συναντήθηκα με τον Γιώργο. Αποκτήσαμε τα δικαιώματά του μέσω ανταλλαγής το περασμένο καλοκαίρι και ήταν η πρώτη φορά που περάσαμε λίγο χρόνο μαζί του. Δεν τον είχα συναντήσει άλλη φορά".

Όπως ήταν λογικό ο άνθρωπος που σχεδιάζει το ρόστερ των "σπιρουνιών" ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πρότασης στον Πρίντεζη. Προτίμησε να είναι σιβυλλικός, αφού ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο.

" Ένα κομμάτι αυτής της απόφασης ανήκει στον ίδιο. Αναμφίβολα θα τον παρακολουθούμε και αν οι δικές ανάγκες ταιριάζουν με τις δικές του, θα δούμε τι θα συμβεί", τόνισε αινιγματικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK