Παρελθόν ο Μπιρτς!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε ότι ο Κιμ Μπιρτς έκανε χρήση του opt-out που είχε στο συμβόλαιό του και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στο Ορλάντο.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FINAL / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα ψάξει να βρει άλλον ψηλό από την ξένη ή την κοινοτική αγορά καθώς ο Κιμ Μπιρτς αποτελεί ήδη παρελθόν για το φιναλίστ της Ευρωλίγκας!

Ο ατζέντης του Καναδού ενημέρωσε αρμοδίως τους "ερυθρόλευκους" ότι ο πελάτης του έκανε χρήση του opt-out που του επέτρεπε να βρει ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού συμφωνώντας με τους Μάτζικ του Ορλάντο!

Το ερώτημα που γεννάται πλέον είναι το πως καλύπτει ο Ολυμπιακός το κενό. Προφανώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα μείνει καθώς οι Σπερς προτίμησαν τον Λοβρέν αλλά από εκεί και πέρα οι "ερυθρόλευκοι" προφανώς δεν μπορούν να μείνουν μόνο με το Σέρβο και τον Μπόγρη (με δεδομένο ότι αποχώρησε ήδη και ο Γιανγκ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK