"Πάτησε" Ελλάδα ο Γιανγκ

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (26/08) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας σεζόν.

"Πάτησε" Ελλάδα ο Γιανγκ

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Γιανγκ. Ο 23χρονος άσος προσγειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (26/08) στο "Ελ. Βενιζέλος" προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ενόψει της νέας σεζόν.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ πέρα. Ελπίζω να μάθω γρήγορα τα συστήματα της ομάδας. Έχω ακούσει μόνο σπουδαία πράγματα για τον Ολυμπιακό. Είναι ένα ιστορικό κλάμπ. Νιώθω τυχερός και ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ. Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί πολλές φορές σε φάιναλ φορ και θέλω να είμαι μέρος αυτού του πλάνου", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός.

"Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και τον μάνατζέρ μου και με έκαναν να σιγουρευτώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου, σε μια ομάδα που κάνει ένα πράγμα, να κερδίζει. Προσπαθώ όταν μπαίνω στο γήπεδο να παίζω άμυνα, να παίρνω τα ριμπάουντ. Δεν με ενδιαφέρει ο αντίπαλος, θα κάνω τα πάντα για την ομάδα μου ώστε να κερδίσει".

Ο ύψους 2.09 σέντερ που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με τη Γαλατασαράι και προορίζεται για να αποτελέσει τον αντί-Ντάνστον. Πέρυσι σε 17 ματς στην Ευρωλίγκα είχε μ.ο. 25' συμμετοχής, με 8.7 πόντους και 6.4 ριμπάουντ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για 4 χρόνια στο κολέγιο της Φλόριντα (2010-14).

H ανακοίνωση της ΚΑΕ μέσω facebook:

"Πάτησε" Ελλάδα ο Γιανγκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK