Πίσω στη δράση ο Πρίντεζης: Παίζει με ΑΕΚ

Πέρασαν 35 ημέρες απ' όταν ο Γιώργος Πρίντεζης χρησιμοποιήθηκε σε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Πίσω στη δράση ο Πρίντεζης: Παίζει με ΑΕΚ

Μετά τις 31 Μαρτίου και το ματς με τη Χίμκι στη Μόσχα ο Γιώργος Πρίντεζης θα πατήσει ξανά το παρκέ.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μένει να φανεί σε τι κατάσταση βρίσκεται έχοντας μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Όλο αυτό το διάστημα ο Πρίντεζης ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που έχει στο πέλμα του. Θα μπορούσε να παίξει, αν υπήρχε μεγάλη ανάγκη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν απαραίτητο.

Τις τελευταίες ημέρες μπήκε στις προπονήσεις και από την Τετάρτη θα μπορεί να υπολογίζεται κανονικά, ξεκούραστος και φρέσκος. Όπως και οι Στρόμπερι - Παπαπέτρου που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους σε αντίχειρα και στην πλάτη αντίστοιχα.

Photo Credits: Actionimages.gr

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ