Ποιοι ερίζουν για να "στεγάσουν" τον Ολυμπιακό

Το τηλεοπτικό συμβόλαιο του Ολυμπιακού είναι μία από τις δύο εκκρεμότητες που έχει να τακτοποιήσει η διοίκηση της ΚΑΕ. Το άλλο είναι η διαφήμιση στη φανέλα.

Ποιοι ερίζουν για να "στεγάσουν" τον Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε στη Media Day των "ερυθρολεύκων" ότι οι ανακοινώσεις για τα δύο αυτά ανοικτά θέματα θα υπάρξουν την ερχόμενη Δευτέρα, αν όχι την πρώτη ημέρα της επόμενης εβδομάδας σίγουρα πριν από τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Οι συζητήσεις για τη νέα τηλεοπτική στέγη των Πειραιωτών είναι σε εξέλιξη και θα συνεχιστούν. Γιατί στα γραφεία της ΚΑΕ υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις από δύο συνδρομητικά κανάλια και ένα ελεύθερο.

Όπως είναι λογικό σε αυτήν την περίπτωση OTE TV και NOVA έχουν το πλεονέκτημα έναντι του ΑΝΤ1 που παίζει ως αουτσάιντερ. Οι δύο συνδρομητικές πλατφόρμες μάχονται στήθος με στήθος για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, αν και σε αυτή τη φάση ο ΟΤΕ TV φαίνεται να έχει πάρει ένα μικρό πλεονέκτημα.

Τίποτα βέβαια δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί. Ακόμη και ρελάνς στη ρελάνς. Το σίγουρο είναι πως κερδισμένη θα βγει η πειραϊκή ομάδα.

Το θέμα της διαφήμισης στη φανέλα είναι εξίσου σημαντικό για έναν επιπλέον λόγο: την απάντηση στη χορηγική συμφωνία του Παναθηναϊκού με το Stoiximan.gr.

News 24/7

24MEDIA NETWORK