Πόκερ των "αιωνίων" για τον Περπέρογλου!

Από τη στιγμή που ο Στράτος Περπέρογλου έμεινε ελεύθερος από την Εφές, ένα μεγάλο πόκερ άρχισε γύρω από το όνομά του. Απολύτως κατανοητό όταν μιλάμε για έναν από τους καλύτερους Ελληνες παίκτες. Το προβάδισμα του Ολυμπιακού, η εκτίμηση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και η εμπλοκή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Πόκερ των "αιωνίων" για τον Περπέρογλου!

Δεδομένο Νο 1: Το έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη παρά το γεγονός ότι έχει λύσεις στη θέση του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιθυμεί να έχει έναν ακόμη παίκτη που θα απειλεί άμεσα το καλάθι του αντιπάλου είτε από μακριά είτε από κοντά εκμεταλλευόμενος τα μις-ματς. Αλλωστε σ' αυτό το τελευταίο ο "Πέρπε" είναι καθηγητής. Προφανώς ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα.

Δεδομένο Νο 2: Ο παίκτης αρέσει και στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, το νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού. Αν και οι πράσινοι δείχνουν να μην έχουν ανάγκη στο "3", ουδείς θα πρέπει να αποκλείσει μία πιθανή πρόταση χωρίς αυτό βέβαια να έχει αποφασιστεί προσώρας. Αν πάντως ο Παναθηναϊκός κάνει πρόταση αυτή θα είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ. Του λέει ναι ο παίκτης; Ξαναντύνεται στα πράσινα ο παίκτης.Στην περίπτωση αυτή βέβαια θα πρέπει να ξεπεραστούν και πιθανές αντιδράσεις του κόσμου που δεν είδε με καλό μάτι τη μεταγραφή του παίκτη από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2012. Λέει όχι; Ο Παναθηναϊκός παύει να ασχολείται καθώς δεν θέλει να μπει σε πλειστηριασμό.

Δεδομένο Νο 3: Η Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα ήδη κατέθεσε πρόταση! Ο Ελληνας κόουτς συνυπήρξε με τον Περπέρογλου για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό και ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να του προσφέρει ο παίκτης. Είναι σαφές ότι τα χρήματα που προσφέρει η ρωσική ομάδα αποτελούν δέλεαρ.

Συμπέρασμα: Ενα μεγάλο μεταγραφικό παιχνίδι μόλις άρχισε. Δεν αποκλείεται δε να μετατραπεί σε σήριαλ αφού συμμετέχουν σ' αυτό μεγάλοι παίκτες της αγοράς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK