Πρίντεζης: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού"

Μερίδα των φίλων του Παναθηναϊκού χειροκρότησε τον Γιώργο Πρίντεζη στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Ολυμπιακού στον δεύτερο τελικό των "αιωνίων" και εκείνος τους ευχαρίστησε.

Πρίντεζης: "Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπάρχουν και στιγμές μπασκετικού πολιτισμού και μία από αυτές είδαμε στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (22/50, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον Γιώργο Πρίντεζη που έχασε τον πατέρα του. Κληθείς να σχολιάσει το συμβάν, ο άσος του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον κόσμο του "τριφυλλιού" αλλά και την πράσινη ΚΑΕ.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕ

"Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για το χειροκρότημα, όπως και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα συλλυπητήρια. Δεν έχω να πω πολλά... Ο Παναθηναϊκός πάντα είχε μπασκετικό κοινό και πάντα καταλαβαίνει τις καταστάσεις. Πάνω από όλα εύχομαι να μην υπάρχουν απώλειες. Θεωρώ κι ελπίζω ότι κάτι παρόμοιο με το σημερινό (σσ. χθεσινό) θα πρέπει να γίνεται πάντα. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα και μέσα από την καρδιά μου".

Για το νικητήριο buzzer beater τρίποντο του Σπανούλη: "Το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, αλλά και αυτό του Δημήτρη Διαμαντίδη που προηγήθηκε ήταν δύο τρομερά τρίποντα που μόνο μεγάλοι ηγέτες μπορούν να τα βάλουν. Για αυτό το λόγο έγινε κι ένας από τους καλύτερους τελικούς. Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, πάλι το ίδιο πράγμα θα έλεγα. Ο αποψινός μπορεί να ήταν και ο κορυφαίος τελικός μεταξύ "αιωνίων", σύμφωνα με την εξέλιξή του. Σίγουρα, όμως, είναι ένας από τους καλύτερους, εάν όχι ο κορυφαίος".

Για την προσωπική απόδοσή του: "Μπορεί στον επόμενο αγώνα να μην πιάσω υψηλή απόδοση και να είμαι για τα… πανηγύρια (γελάει). Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει, να πετυχαίνει τους στόχους της και ο καθένας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να ξέρει το ρόλο του μέσα στην ομάδα και στο τι ζητάει από αυτόν ο προπονητής. Εάν μπορώ να βοηθάω όσο μπορώ, καλό είναι. Έχουμε ακόμα πολύ μέλλον. Υπάρχει δρόμος μέχρι τον τίτλο. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να μην υποπέσουμε πάλι στα ίδια λάθη".

Για τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ: "Δεν πρόκειται για μπρέικ ισοφάρισης ή μπρέικ ανάκτησης ψυχολογίας. Απλά έγινε η ισοφάριση της σειράς από εμάς. Η δική μας αγωνιστική βελτίωση είναι πάρα πολύ σημαντική, εν όψει της συνέχειας. Σήμερα (χθες, 22/05) ήμασταν συγκεντρωμένοι, βελτιωθήκαμε σε πάρα πολλούς τομείς, κάναμε το 1-1, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο καλοί, ακόμα πιο συγκεντρωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί εάν θέλουμε να κερδίσουμε και να βρεθούμε πιο κοντά στον τίτλο".

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΥΠΟΚΛΙΣΗ: Οπαδοί του Παναθηναϊκού χειροκροτούν τον Πρίντεζη

News 24/7

24MEDIA NETWORK