Πρίντεζης: "Με πείραξε που σταμάτησε ο Διαμαντίδης. Είχε άλλα δύο χρόνια"

Ο Γιώργος Πρίντεζης φιλοξενήθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ όπου μίλησε για το "αντίο" του Δημήτρη Διαμαντίδη, για τον χαμό του πατέρα του, τον τραυματισμό του και το ενδεχόμενο της παρουσίας του στην Εθνική.

Πρίντεζης: "Με πείραξε που σταμάτησε ο Διαμαντίδης. Είχε άλλα δύο χρόνια"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Για το διάστημα απουσίας του: "Τον Μάρτιο χρειάστηκε να μείνω έξω 25-30 μέρες. Βγήκε η σεζόν αλλά υποτροπίασε ο τραυματισμός. Δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό αλλά χρειάζεται ξεκούραση και προσοχή. Τρόμαξα γιατί ένιωσα ένα κρακ στο πόδι μου. Φοβηθήκαμε ότι είναι ρήξη. Χρειάζεται 1-1,5 μήνα".

Για την Εθνική: "Σήμερα έκανα εξετάσεις, αύριο θα έχουμε τα αποτελέσματα. Θα τα βάλουμε όλα κάτω αλλά είναι δύσκολο να είμαι στην Εθνική".

Για τον χαμό του πατέρα του: "Δύσκολη κατάσταση. Πολλές φορές απλά τρέχεις και προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου και να φύγεις. Τους προηγούμενους πέντε μήνες αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη κατάσταση. Ελπίζαμε σε ένα θαύμα, δεν έγινε".

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: "Ήταν κάτι πολύ όμορφο, δεν το περίμενα είναι η αλήθεια, αλλά τους ευχαριστώ".

Για τον Διαμαντίδη: Έχει ζήσει πολλά. Είναι ευλογημένος. Θα έχει να θυμάται να διηγείται στα παιδιά και τα εγγόνια του. Με τον Δημήτρη ήμασταν συμπαίκτες τρία χρόνια στην Εθνική και ήταν χαρά μου που ήμασταν συμπαίκτες. Δεν ήμασταν οι φίλοι-κολλητοί να βγούμε για καφέ. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε που σταμάτησε ο Διαμαντίδης.

Εκείνος ξέρει καλύτερα. Θέλει να αφιερωθεί στην οικογένειά του, να ηρεμήσει. Μπασκετικά είχε σίγουρα δύο χρόνια μπροστά του εύκολα. Αγωνιστικά δεν θα λείψει καθόλου στον Ολυμπιακό (σ.σ γέλια)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σπανούλης: "Να μείνω στον Ολυμπιακό για να πάρω κι άλλη Ευρωλίγκα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK