Πρίντεζης: "Με την καρδιά στη θέση της"

Ο τραυματισμός, η σοβαρή ζημιά που γλίτωσε, η φωτογραφία, το hashtag ανακούφισης και το βιβλίο. Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ξανά χαμογελαστός.

Πρίντεζης: "Με την καρδιά στη θέση της"

Ο Γιώργος Πρίντεζης φοβόταν - ο καθένας θα φοβόταν. Η ανησυχία σχηματιζόταν στο πρόσωπό του όταν αποχωρούσε από το παρκέ έχοντας τραυματιστεί στο πόδι. Την ανησυχία αυτή μετέφερε και ο κόουτς Σφαιρόπουλος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη στο Κάουνας.

Οι "ερυθρόλευκες" προσεχές για τον υπαρχηγό του Ολυμπιακού έπιασαν τόπο, διότι την Παρασκευή διαπιστώθηκε πως η ζημιά στο γόνατο δεν είναι σοβαρή. Τι σήμαινε αυτό; Ότι δεν είχαν πειραχθεί οι σύνδεσμοι ή ο μηνίσκος έτσι ώστε να απαιτείται επέμβαση και αποθεραπεία μηνών.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν πλέον ανακουφισμένος. Και "περιέγραψε" τα συναισθήματά του με τη φωτογραφία που ανήρτησε στο αγαπημένο του instagram πλαισιώνοντάς την με το hashtag "metinkardiastithesitis". Ευχαρίστησε δε όλους εκείνους που του έστειλαν μηνύματα συμπόνιας.

Τα likes και τα σχόλια ξεπέρασαν σε άθροισμα τον τετραψήφιο αριθμό σε λιγότερη από μισή ώρα.

Γιατί ο Γιώργος Πρίντεζης μπορεί να μην είναι εκατοντάχρονος, όπως ο τίτλος του βιβλίου που διαβάζει τελευταία, αλλά από το... παράθυρο πήδηξε και κορόιδεψε την κακή τύχη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK