Προβάδισμα… παραμονής για Μπαρζώκα

Όλα δείχνουν παραμονή Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ο Τάσος Μαγουλάς έχει το ρεπορτάζ.

Προβάδισμα… παραμονής για Μπαρζώκα

Οι αποφάσεις στον Ολυμπιακό έχουν ληφθεί, αλλά ακόμα δεν ανακοινώνονται. Η καθυστέρηση αυτή έχει προκαλέσει κινητικότητα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" αποτελούν ένα από τα σημεία αναφοράς του καλοκαιριού.

Μία αλλαγή προπονητή, για παράδειγμα, δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων, από την στιγμή που μοιάζει να αδειάζουν ούτως ή άλλως αρκετές θέσεις (ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι), αν ολοκληρωθούν οι φημολογούμενες μετακινήσεις.

Σε κρούση ξένου ατζέντη, εκπρόσωπος της διοίκησης του Ολυμπιακού ενημέρωσε ότι η ομάδα δεν αναζητεί προπονητή. Όλη η πληροφόρηση, έως τώρα, οδηγεί στην παραμονή του Γιώργου Μπαρτζώκα με τη λογική εξάντλησης του συμβολαίου του.

Ζυγίζοντας τα συν και τα πλην, έχοντας παράλληλα σαφή εικόνα της αγοράς, φαίνεται ότι υπολογίζεται ως μεγαλύτερο ρίσκο η αποχώρηση του Έλληνα τεχνικού από ό,τι παραμονή του. Άλλωστε κρίνεται θετικά η διετία με έναν ευρωπαϊκό τίτλο και ανανέωση του ρόστερ με σημαντικές μειώσεις δαπανών.

Από την άλλη, πριν τη συζήτηση με τον κόουτς για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει γνωστή η παραμονή ή η αποχώρηση, καθώς οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θέλουν να ακούσουν το πλάνο για την επόμενη ημέρα με γνώμονα την επιστροφή στους τίτλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK