Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Χάκετ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον Ντάνιελ Χάκετ και προσπαθεί να κλείσει με θετικό τρόπο την υπόθεση.

Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον Χάκετ

Ο Ντάνιελ Χάκετ είναι ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του Κώστα Σλούκα στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ και η διοίκηση του Ολυμπιακού κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου η συζήτηση να έχει αίσια έκβαση.

Ο Ιταλοαμερικάνος γκαρντ, που έφυγε από τη Μιλάνο προ ολίγων ημερών, έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει την τύχη του στο ΝΒΑ, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να τον μεταπείσουν και να τον κρατήσουν στην Ευρώπη.

Έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας για την επόμενη διετία (1+1) και περιμένουν την απάντηση του 28χρονου άσου προκειμένου να ενεργοποιήσουν, αν χρειαστεί, άλλες λύσεις. Ο Χάκετ δεν έχει αποφασίσει, αντιμετωπίζει όμως πολύ θετικά την προοπτική να παίξει στους "ερυθρόλευκους".

Ταύρος εντός κι εκτός παρκέ

Η αξία του δεν αμφισβητείται, εκείνο που προκαλεί ερωτηματικά είναι η ένταξή του σ' ένα πειθαρχημένο σύνολο που λειτουργεί με αρχές. Δεν είναι λίγα τα περιστατικά στο παρελθόν που με τη συμπεριφορά του έχει ξεπεράσει τα όρια. Όπως το περιστατικό στο ματς με τη Σάσαρι.

Ήταν κι αυτός ένας λόγος που το γυαλί με την ιταλική ομάδα ράγισε. Ένα αντίστοιχο πειθαρχικό παράπτωμα τον άφησε εκτός εθνικής Ιταλίας, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με εξάμηνο αποκλεισμό. Εφέτος πάντως κλήθηκε ξανά, μαζί με όλους τους NBAers, από τον ομοσπονδιακό Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Αγωνιστικά ο Χάκετ είναι ένας πολυσύνθετος, σχεδόν δίμετρος, γκαρντ, πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και με ευχέρεια (λόγω ύψους) να παίζει με πλάτη αντίπαλους περιφερειακού. Πέρυσι στα 24 παιχνίδια της Ευρωλίγκας είχε 10.5 πόντους με 47% στα δίποντα, 25% στα τρίποντα, 4.6 ασίστ και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Φοίτησε στο Σάουθερν Καλιφόρνια, αλλά δεν έγινε ντραφτ και από το 2009 επέστρεψε στη χώρα που γεννήθηκε για να παίξει κατά σειρά σε Τρεβίζο, Πέζαρο, Σιένα και Μιλάνο.

Το 2013 αναδείχθηκε MVP των τελικών του πρωταθλήματος και του κυπέλλου.

Δείτε τον Χάκετ εν δράσει

Διαβάστε ακόμη:

Ανακοινώθηκε ο Στρόμπερι

News 24/7

24MEDIA NETWORK