Ραζνάτοβιτς: "Αυτό είναι το ποσό που θα έπαιρνε ο Σπανούλης στο ΝΒΑ"

Ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον Βασίλη Σπανούλη και τη θητεία του στο ΝΒΑ και υποστήριξε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα είχε σήμερα τρομερό συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ραζνάτοβιτς: "Αυτό είναι το ποσό που θα έπαιρνε ο Σπανούλης στο ΝΒΑ"

Ο Μίσκο Ραζντάτοβιτς στη συνέντευξή του στο "sportklub.rs", έπλεξε το εγκώμιο του Σπανούλη, ο οποίος είναι πελάτης του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Σπανούλης δεν ήθελε να περιμένει. Ήρθε στο ΝΒΑ μετά το Παγκόσμιο του 2006, όταν και "διέλυσε" τον Κρις Πολ. Η Ελλάδα κέρδισε την Αμερική και ο Σπανούλης ήρθε με τη στάση 'Εγώ είμαι αυτός, εγώ πρέπει να παίξω'. Αυτό το απέδειξε στην προπόνηση, αλλά το ΝΒΑ έχει τους δικούς του κανόνες, θα πρέπει να συνηθίσεις στο πρωτάθλημα. "Δεν έπαιξε πολύ, δεν ήθελε να μείνει άλλον έναν χρόνο στο ΝΒΑ και γύρισε στην Ευρώπη".

Στη συνέχεια έκανε μια πρόβλεψη για το συμβόλαιο που θα μπορούσε να έχει σήμερα στο ΝΒΑ ο αρχηγός του Ολυμπιακού, το οποίο το προσδιορίζει στα 70-80 εκ. δολάρια: "Αυτό που έχει τώρα είναι καλό με τον Ολυμπιακό έχει κερδίσει όλα όσα μπορούσε να κερδίσει, αρκετές φορές, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ εάν τώρα ο Σπανούλης θα μπορούσε να είχε ένα συμβόλαιο της τάξεως των 70-80 εκατομμυρίων δολαρίων. Αν είχε την υπομονή, είμαι σίγουρος πως θα το είχε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK