Ρεπορτάζ με γεγονότα: Γιατί θέλει να φύγει ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν απάντησε στην ερώτηση για το μέλλον του στον Ολυμπιακό, όχι γιατί δεν θεώρησε σοβαρή την ερώτηση και δεν τίθεται καν θέμα αποχώρησής του, αλλά γιατί δεν μπορούσε να διαψεύσει όσα γράφτηκαν και αποκαλύφθηκαν από το Contra.gr από το μεσημέρι.

Ρεπορτάζ με γεγονότα: Γιατί θέλει να φύγει ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άκουσε την ερώτηση και δεν απάντησε και μάλιστα αποχώρησε δακρυσμένος, σαν να μπήκε ο επίλογος της καριέρας του στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Η πικρία του αρχηγού...

Ο Σπανούλης αισθάνεται μεγάλη πικρία για την αμφισβήτηση που υπάρχει από οπαδούς του Ολυμπιακού και γενικά για τα άσχημα σχόλια που ακούστηκαν γι αυτόν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Αυτός είναι ο βασικός λόγος που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει από τους αδελφούς Αγγελόπουλους να του σπάσουν το συμβόλαιο. Αν ήταν να πάρει σήμερα την απόφαση, θα ζητούσε να φύγει, όμως δεν είναι κάτι οριστικό και αμετάκλητο... Υπάρχει δηλαδή περιθώριο ανατροπής της κατάστασης, έστω κι αν δεν είναι εύκολο να αλλάξει μυαλό ο Σπανούλης.

Η αντίδραση των προέδρων...

Τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι; Πάντως δεν πρόκειται να τον κρατήσουν με το ζόρι, ακόμα κι αν υπάρχει συμβόλαιο εν ισχύ. Αν επιμείνει στην απόφαση να φύγει, θα τον αφήσουν, πιθανότατα όμως θα μπουν στη διαδικασία πώλησης. Ειδικά αν ισχύει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Εφές Πίλσεν του Ντούσαν Ιβκοβιτς για να τον αποκτήσει.

Αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε μετά το τέλος του 5ου τελικού: " Αναλαμβάνω την ευθύνη για την απώλεια του πρωταθλήματος, δεν παρουσιαστήκαμε όπως θέλαμε, ήταν μία κακή σεζόν.

Στον αθλητισμό πρέπει να βγαίνεις μπροστά και στα άσχημα. Ηταν μία κακή σεζόν μετά από δύο μαγικές.

Η ευκαιρία χάθηκε στο ΣΕΦ, όχι εδώ. Η σεζόν τελείωσε και...τελειώσαμε".

Στην ερώτηση για το αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, ο Σπανούλης δεν απάντησε και πήρε το δρόμο για το λεωφορείο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη:

H... αποθέωση του Σπανούλη από τους φίλους του Παναθηναϊκού VIDEO

Σπανούλης: "Τελειώσαμε..."

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 82-71: Γεννημένος πρωταθλητής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK