Ρήξη χιαστού ο Γιανγκ!

Σοβαρός ήταν τελικά ο τραυματισμός του Πάτρικ Γιανγκ στο ματς του Ολυμπιακού με την Εφές. Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Αμερικανός σέντερ.

Ρήξη χιαστού ο Γιανγκ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό όσον αφορά τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε υποβασταζόμενος στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς κόντρα στην Εφές κι όπως αποδείχθηκε, υπέστη ρήξη χιαστού!

Ο σοβαρός αυτός τραυματισμός μάλιστα αναμένεται να κρατήσει τον 22χρονο άσο εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Ο Πάτρικ Γιανγκ υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/11) σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και διεγνώσθη ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου. Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τον χρόνο αποθεραπείας του Αμερικανού σέντερ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Όλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Πάτρικ καλή ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα".

Μετά από αυτή την εξέλιξη όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αντικαταστάτη στη θέση "5". Από τις επόμενες κιόλας ημέρες οι "ερυθρόλευκοι" θα "σκανάρουν" ό,τι υπάρχει στην αγορά, δεδομένου και του ότι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο τραυματισμός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εφές Ανατολού-Ολυμπιακός 87-91 παρ.

Τάσος Μαγουλάς: Mία συνηθισμένη βραδιά... στην Πόλη

Σωτήρης Γεωργίου: Mοναδικός στο είδος του ο Ολυμπιακός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK