Ρόμπερτς: "Θέλω να φέρω τίτλους"

Στην Αθήνα βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής (18/8) ο Αμερικανός γκαρντ, Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος για τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε επιστροφή στους τίτλους.

Ρόμπερτς: "Θέλω να φέρω τίτλους"

Διψασμένος για τίτλους και διακρίσεις και ένα νέο ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος άνοιξε το πρωί της Παρασκευής τον χορό των αφίξεων για τους ερυθρόλευκους ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας την επόμενη εβδομάδα.

"Ο Ολυμπιακός έχει όνομα και φήμη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, όπως και η οικογένειά μου που θα είμαστε εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ ο οποίος δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον Βασίλη Σπανούλη.

"Όταν ήμουν στη Μπάμπεργκ το όνομά του ήταν ήδη μεγάλο και ακόμα κάνει τα… δικά του. Ανυπομονώ να παίξω ως συμπαίκτης του αφού γνωρίζω ότι είναι ανταγωνιστικός", είπε για τον αρχηγό των ερυθρόλευκων ενώ αποκάλυψε το… αναμενόμενο, ότι δηλαδή μάζεψε πληροφορίες για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από έναν πρώην συμπαίκτη του στη Μπάμπεργκ με τον οποίο έχει πλέον την ίδια πορεία, τον Κάιλ Χάινς.

"Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον ρώτησα την άποψή του. Μου απάντησε με βεβαιότητα πως 'θα αγαπήσεις να παίζεις στον Ολυμπιακό' και με συμβούλευσε. Παίξε σκληρά, παίξε με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Να σιγουρευτείς, δε, ότι θα νικήσεις τον Παναθηναϊκό".

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους του είπε πως "θέλω να φέρω τίτλους", επισήμανε ότι έπαιξε ρόλο η παρουσία του Ολυμπιακού στα φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια και κατέληξε λέγοντας για τον κόσμο της νέας του ομάδας: "Το να παίζεις μπροστά σε ένα συναρπαστικό κοινό και να είσαι μέρος τους είναι φοβερό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας", είπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK