Σε εξέλιξη το ραντεβού Σλούκα-Αγγελόπουλου

Ο Κώστας Σλούκας έχει συνάντηση αυτή την ώρα με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ο οποίος του καταθέτει την πρόταση από πλευράς της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια. Το Contra.gr βρίσκεται στο σημείο όπου γίνεται η συνάντηση και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.

Η νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού προβλέπει αυξημένες αποδοχές κατά 30% - 35% για 3ετες συμβόλαιο! Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα κάνουν μια προσφορά στον Σλούκα, κοντά στα λεφτά (περίπου 100.000 λιγότερα για κάθε έτος) που του δίνει η Φενέρμπαχτσε.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Contra.gr, ο Σλούκας φαίνεται πως έχει πειστεί από το πρότζεκτ της τουρκικής ομάδας και όσα του μετέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ραντεβού που είχαν οι δύο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Τρίτη.

Παρόλα αυτά, η "πόρτα" για τον Ολυμπιακό, από πλευράς του διεθνούς γκαρντ, δεν έχει κλείσει. Γι αυτό και προγραμματίστηκε το ραντεβού με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον μένει να δούμε αν ο παίκτης θα "ζυγίσει" διαφορετικά την κατάσταση κι αν τελικά θα γίνει η ανατροπή που θα τον κρατήσει στο λιμάνι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες του Contra.gr έξω από τα γραφεία της εταιρίας των Αγγελόπουλων, όπου εδώ και πάνω από τρεις ώρες οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις!

 

Διαβάστε ακόμα:

Το μεσημέρι το ραντεβού: Ύστατη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για Σλούκα

Ραντεβού Ομπράντοβιτς-Σλούκα: Όλο το παρασκήνιο

Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"