Σφαιρόπουλος: "Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι, αντιδράσαμε όμως"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αν και είχε παράπονα από τη συμπεριφορά των παικτών του μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου.

Σφαιρόπουλος: "Δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι, αντιδράσαμε όμως"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Περισσότερη συγκέντρωση ήθελε από τους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς και νίκησε τον ΠΑΟΚ στην παράταση.

Ο κόουτς των πρωταθλητών σχολίασε μετά το 104-99: " Πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που είχε αρνητικά αποτελέσματα και ξέραμε πως αυτό θα του έδινε έξτρα κίνητρο. Το ματς ξεκίνησε έχοντας συγκέντρωση, πήραμε διαφορά 7-9 πόντων, αλλά μετά πιστέψαμε πως το ματς θα ήταν εύκολο. Είχαμε ασυννενοησίες στην άμυνα με αποτέλεσμα στα τελευταία 5 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να δεχτούμε 17 πόντους. Εκεί χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ετοιμότητα.

Όταν ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά στο σκορ, δείξαμε τα χαρίσματά μας και δείξαμε πως δεν παρατάμε τα ματς. Είναι έτσι ο χαρακτήρας της ομάδας, να παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, σε μια μέτρια ημέρα. Θα πρέπει να μας προβληματίσει όμως το ότι δεν ήμασταν πνευματικά έτοιμοι για το ματς. Ο ΠΑΟΚ μην έχοντας πεντάρι και έχοντας τον Μάρκοβιτς ως σέντερ, παίζει με τεσσάρια και αυτό το είδος παιχνιδιού όταν έχεις βαρύ σχήμα, πρέπει η άμυνα σου να αποδίδει τα μέγιστα. Χαλαρώσαμε κάποια στιγμή.

Όταν αλλάξαμε όμως την άμυνά μας, πήγε το ματς στο λόου ποστ και εκεί ήμασταν καλύτεροι με αποτέλεσμα να πάρουμε την νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 99-104παρ.

Γύρισε το πόδι του Χάντερ, το VIDEO του τραυματισμού

News 24/7

24MEDIA NETWORK