Σφαιρόπουλος: "Δεν μας νοιάζουν οι νίκες ή ήττες"

Το αποτέλεσμα είναι το μόνο που δεν κρατάει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 61-57 επί της Νταρουσάφακα.

Σφαιρόπουλος: "Δεν μας νοιάζουν οι νίκες ή ήττες"

Στη σημασία της καλής άμυνας που έπαιξε ο Ολυμπιακός στο νικηφόρο φιλικό με την Νταρουσάφακα αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

"Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε δυνατά παιχνίδια αυτή την εποχή και αυτό κόντρα στην Νταρουσάφακα ήταν δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Κρατήσαμε πολύ χαμηλά τους αντιπάλους μας στο σκοράρισμα, μόνο στην τρίτη περίοδο δεν παίξαμε άμυνα όπως θέλαμε, αλλά γενικά η άμυνα μας ήταν καλή και αυτό ήταν το "κλειδί" για εμάς απόψε.

Είτε κερδίζαμε είτε χάναμε, δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή, αυτό που μας νοιάζει είναι οι παίκτες μας να καταλάβουν τι θέλουμε και στις δύο πλευρές του παρκέ και να βάλουμε τους νέους παίκτες στο σύστημα της ομάδας. Επίσης θέλουμε αυτοί που έπαιξαν στο Ευρωμπάσκετ να μπουν ομαλά στην ομάδα. Θεωρώ πως η εικόνα μας ήταν καλή γενικά. Πλέον επιστρέφουμε στη βάση μας, στο γήπεδο μας για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά".

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ