Σφαιρόπουλος: "Διατηρήσαμε το ρυθμό ενόψει Άρη"

Ως προετοιμασία για τις μάχες με τον Άρη αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τα ματς με τον Κόροιβο, όπως σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: "Διατηρήσαμε το ρυθμό ενόψει Άρη"

Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων" σχολίασε μετά το 2-0 και την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος: " Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου και τον κόουτς, τον Χάρη Μαρκόπουλο, για την πολύ καλή σεζόν που είχαν φέτος. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια, ως νεοφώτιστη ομάδα μπήκε στα πλέι οφ και αυτό είναι μεγάλο επίτευγμα. Σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Γενικά κάναμε καλή σειρά. Ήταν σημαντικά ματς για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας και πλέον αφοσιωνόμαστε στα παιχνίδια με τον Άρη που είναι πολύ σημαντικά".

Ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε από την πλευρά του: " O Ολυμπιακός δεν μας έδωσε το παραμικρό δικαίωμα να πιστέψουμε σε οτιδήποτε καλύτερο. Με ανάλογα ποσοστά, εάν δεν κάνω λάθος, νίκησαν με 15 πόντους μέσα στη Μπαρτσελόνα. Για εμάς είναι το τέλος της διαδρομής, μιας καλής σεζόν, αυτό για εμάς αποτελεί σκαλοπάτι για τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον κόσμο που μας έδωσε ενέργεια και να πω για άλλη μια φορά πως αισθάνομαι ευλογημένος που είχα αυτούς τους παίκτες. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι Πρωταθλήτρια Ευρώπης, οπότε κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ, αλλά τα πλέι οφ σε μια στιγμή μπορεί να αλλάξει η ψυχολογία μιας ομάδας, οι λεπτομέρειες θα κρίνουν τα πάντα, εύχομαι να δούμε καλά ματς και να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK