Σφαιρόπουλος: "Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε δύο ημέρες με μικρό ροτέισον"

Στη δουλειά που κάνουν οι παίκτες του στο διάστημα που λείπουν παίκτες - κλειδιά εστίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Σφαιρόπουλος: "Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε δύο ημέρες με μικρό ροτέισον"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το 79-71 επί της ΑΕΚ.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού σχολίασε: " Ξέραμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο, μια ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και βάθος, που ερχόταν μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα και θα προσπαθούσε να διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της τη νίκη. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, ιδίως στην άμυνα που είναι το χαρακτηριστικό στο παιχνίδι μας.

Κρατήσαμε την ΑΕΚ στους εννέα πόντους στο δεκάλεπτο, δημιουργώντας μια σεβαστή διαφορά. Στη δεύτερη περίοδο η ΑΕΚ βρήκε λύσεις, αλλά είχαμε τον έλεγχο. Ανεβάσαμε κι άλλο τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, καθώς ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά. Έχοντας μια διαφορά στην τελευταία περίοδο χαλαρώσαμε, η ΑΕΚ μείωσε, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει ότι είχαμε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κρατήσαμε την ΑΕΚ στο 36% στα σουτ, αν και δεχτήκαμε κάποιους εύκολους πόντους στο τέλος.

Είναι μια περίοδος που λόγω των τραυματισμών και των απουσιών η ομάδα αντιμετωπίζει δύσκολες συνθήκες με ελλείψεις στο ρόστερ. Οι παίκτες που παίζουν, ανταποκρίνονται και κερδίζουν εμπειρίες που θα χρειαστούμε. Θέλουμε να γυρίσουν γρήγορα οι τραυματίες μας, έχουμε εκτός του ηγέτη μας, τον Σπανούλη, τον Λοτζέσκι και τον Γιανγκ. Είναι δύσκολο να παίζεις κάθε δύο ημέρες με μικρό ροτέισον και γι' αυτό τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Μετά από πολλή σκέψη καταλήξαμε στον Σον Τζέιμς, που είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου. Θεωρούμε πως δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής γιατί έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα. Πιστεύουμε πως ως χαρακτήρας και παίκτης θα μας ταιριάξει πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 79-71

News 24/7

24MEDIA NETWORK