Σφαιρόπουλος: "Κρατάμε την διάθεση και την ομαδικότητα"

Την ικανοποίησή του για την προσπάθεια και το τελικό αποτέλεσμα εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: "Κρατάμε την διάθεση και την ομαδικότητα"
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των ερυθρόλευκων μετά το τέλος του αγώνα:

"Σίγουρα η προσπάθεια ήταν αρκετά καλή. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση στα αμυντικά τους καθήκοντα και στο να λειτουργήσουν ομαδικά στην επίθεση. Κρατάμε την διάθεση και την ομαδικότητα. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα. Ξεκινάει και η Ευρωλίγκα και θέλουμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Τσεντεβίτα. Ημασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε κοντά στα στάνταρντ μας. Χάθηκε ένας τίτλος, αλλά το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει. Θέλουμε οι νέοι παίκτες να μπουν στην φιλοσοφία της ομάδας κερδίζοντας τα παιχνίδια, γιατί πρέπει στον Ολυμπιακό να κερδίζεις. Εχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες, αλλά χρειάζεται χρόνο".

Για τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί ο Πάτρικ Γιανγκ, είπε: "Είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και όλοι που έχουμε. Πρέπει να μάθει τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι ένας νεαρός παίκτης που παίζει δεύτερη χρονιά στην Ευρώπη. Χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο και αυτό τα ξέραμε. Εχει διάθεση, όμως, όπως όλοι οι νέοι παίκτες μας".

Για την πορεία αποθεραπείας του Οθέλο Χάντερ, σχολίασε: "Ο Χάντερ πάει καλύτερα. Εχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα με μπάλα, αλλά είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Σίγουρα δεν θα είναι μαζί μας με την Τσεντεβίτα. Από εκεί και πέρα θα δούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK