Σφαιρόπουλος: "Μεταγραφές τέλος"

Λίγες μέρες πριν αρχίσει και επίσημα η νέα σεζόν για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού για την… πρεμιέρα και τη δουλειά που περιμένει τους "ερυθρόλευκους" στη συνέχεια...

Σφαιρόπουλος: "Μεταγραφές τέλος"
INTIME SPORTS

"Είμαστε πλέον στην τελική ευθεία, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και επεξεργαζόμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε το ξεκίνημα της σεζόν να μας βρει έτοιμους για δουλειά. Με δεδομένη την απουσία των διεθνών παικτών μας, φροντίζουμε ούτως ώστε να στελεχώσουμε την ομάδα με κάποιους παίκτες για να μας βοηθήσουν στην περίοδο της προετοιμασίας. Απ’ εκεί και πέρα όλο το σταφ είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες και όλοι μαζί να ξεκινήσουμε την προσπάθεια", σχολίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό: "Η ομάδα θα έχει κάποιες αλλαγές στο ρόστερ της είτε γιατί σε κάποιες περιπτώσεις θέλαμε να δώσουμε στο παιχνίδι μας μια διαφορετική διάσταση επιλέγοντας κάποιους άλλους παίκτες, είτε γιατί κάποιοι παίκτες προτίμησαν να συνεχίσουν σε άλλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας εμπλουτίσαμε το έμψυχο δυναμικό μας με πολύ ικανούς παίκτες τους οποίους θέλουμε να προσθέσουμε στον υπάρχον κορμό και πλέον το ζητούμενο είναι μέσα από τη δουλειά να δημιουργήσουμε ένα συμπαγές σύνολο", σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες της, το υλικό είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, χάρη στις μελετημένες και σχεδιασμένες κινήσεις της διοίκησης. Το σκεπτικό μας είναι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να στηρίζεται στον ελληνικό κορμό της τον οποίο συμπληρώσαμε και με καινούργιους Έλληνες παίκτες. Ασφαλώς μαζί με τους Έλληνες παίκτες συνεχίζουν στην ομάδα δυο πολύ ποιοτικοί ξένοι οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας, ενώ αποκτήθηκαν και τέσσερις επίσης ποιοτικοί ξένοι παίκτες που ταιριάζουν εξαιρετικά με τους υπόλοιπους. Είμαι σίγουρος ότι δουλεύοντας όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο το οποίο θα ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις και στόχους της ομάδας μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK