Σφαιρόπουλος: "Σε πέντε λεπτά μέχρι την κορυφή της Ευρώπης"

Υπόθεση ενός πενταλέπτου ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ολυμπιακό, όπως ο ίδιος ο Έλληνας κόουτς δήλωσε.

Σφαιρόπουλος: "Σε πέντε λεπτά μέχρι την κορυφή της Ευρώπης"

Μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη μίνι περίοδο των διαπραγματεύσεων. Τόσο μικρή ήταν που μέσα σε πέντε λεπτά είχε συμφωνήσει με την πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους" έως το καλοκαίρι του 2018.

"Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο πέντε λεπτά για να συμφωνήσουμε με τους προέδρους. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, η κοινή θέληση και οι υψηλοί στόχοι που μας διακατέχουν, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επέκτασης της συνεργασίας μας", δήλωσε ο Σφαιρόπουλος.

Ευχαρίστησε δε "ιδιαίτερα τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουν να μου εμπιστεύονται τις τύχες μιας εκ των κορυφαίων ομάδων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ".

Υποσχέθηκε τέλος ότι "θα δώσω και εγώ αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα, τον καλύτερο μας εαυτό για να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης".

Διαβάστε ακόμη:

Μέχρι το 2018 στον Ολυμπιακό ο Σφαιρόπουλος

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ