Σφαιρόπουλος: "Σε πέντε λεπτά μέχρι την κορυφή της Ευρώπης"

Υπόθεση ενός πενταλέπτου ήταν η ανανέωση της συνεργασίας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ολυμπιακό, όπως ο ίδιος ο Έλληνας κόουτς δήλωσε.

Μία ημέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη μίνι περίοδο των διαπραγματεύσεων. Τόσο μικρή ήταν που μέσα σε πέντε λεπτά είχε συμφωνήσει με την πρόταση των αδερφών Αγγελόπουλων επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους" έως το καλοκαίρι του 2018.

"Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο πέντε λεπτά για να συμφωνήσουμε με τους προέδρους. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη και ο σεβασμός, η κοινή θέληση και οι υψηλοί στόχοι που μας διακατέχουν, ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επέκτασης της συνεργασίας μας", δήλωσε ο Σφαιρόπουλος.

Ευχαρίστησε δε "ιδιαίτερα τους προέδρους κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για την τιμή που μου κάνουν να συνεχίσουν να μου εμπιστεύονται τις τύχες μιας εκ των κορυφαίων ομάδων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ".

Υποσχέθηκε τέλος ότι "θα δώσω και εγώ αλλά και όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα, τον καλύτερο μας εαυτό για να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης".

Διαβάστε ακόμη:

Μέχρι το 2018 στον Ολυμπιακό ο Σφαιρόπουλος