Σφαιρόπουλος: "Θα πάρουμε ψηλό αν..."

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ολυμπιακός ψηλό αν όμως ο παίκτης αυτός μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Σφαιρόπουλος: "Θα πάρουμε ψηλό αν..."
Σφαιρόπουλος Ολυμπιακός

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς των "ερυθρόλευκων": "Είναι ένα παιχνίδι που υπήρχε μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Τα λέει όλα το σκορ. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά είχαμε και στιγμές που ατονίσαμε. Δεχτήκαμε μόνο 8 πόντους στην πρώτη περίοδο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο νομίζω πως σταματήσαμε να παίζουμε και αυτό δεν μου άρεσε. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και δείξαμε καλή εικόνα. Ο ρυθμός δεν ήταν αυτός που θέλαμε, αλλά θα τον βελτιώσουμε. Παίξαμε περισσότερο ομαδικά στο δεύτερο ημίχρονο".

Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στο υλικό μας, έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και στα νέα παιδιά που καλούνται να βγουν μπροστά. Αν βρούμε παίκτη να μας βοηθήσει, που θα μας δώσει το κάτι παραπάνω, θα προχωρήσουμε στην απόκτηση σέντερ. Ψάχνουμε στην αγορά για ψηλό, αλλά δεν καιγόμαστε.

Δεν θέλουμε να πάρουμε παίκτη απλά για να πάρουμε. Οι σέντερ υψηλού επιπέδου έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους αυτήν την περίοδο, ούτε γίνεται να "σπάσουν" τα συμβόλαια τους. Αν βρούμε έναν καλό παίκτη, τότε ναι θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Τρίκαλα 84-52

News 24/7

24MEDIA NETWORK