Σφαιρόπουλος: "Το Final-4 έχει βγει από το μυαλό μας. Άλλο ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από το βαθμό συγκέντρωσης των παικτών του και διαχώρισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό από το Final-4 της Μαδρίτης.

Σφαιρόπουλος: "Το Final-4 έχει βγει από το μυαλό μας. Άλλο ο Παναθηναϊκός"

Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε μετά την άνετη νίκη επί του Πανιωνίου: " Είναι δύσκολο μετά από μια μεγάλη επιτυχία να βρεις συγκέντρωση. Είχαμε πάντως την απαιτούμενη σοβαρότητα για να το κάνουμε. Σεβαστήκαμε τον εαυτό μας και τον αντίπαλο και ήμασταν συγκεντρωμένοι και σοβαροί όπως πρέπει να είμαστε πάντα. Να τονίσω ότι είχαμε 34 ασίστ και 5 λάθη. Είναι ένα καλό νούμερο που δείχνει ομαδικότητα σε επίθεση και άμυνα. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο και αφοσιωνόμαστε σε αυτό. Ο Πανιώνιος είναι ιστορική ομάδα και εύχομαι να γίνει η επανεκκίνηση και επιστρέψει μεγάλα σαλόνια γιατί εκεί του αξίζει.

Δεν μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το Final Four. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Επιπλέον μεσολαβούν άλλα δύο παιχνίδια. Το Final Four το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας. Θα το σκεφτούμε όταν θα έρθει η ώρα".

Ο Κρις Χουγκάζ επανέλαβε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος: " Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να γίνει. Δεν μπορώ να αναλύσω το παιχνίδι όταν δεν έχει γίνει προετοιμασία. Δεν γίνεται. Ο Πανιώνιος είναι σε μια διαδικασία να μαζέψει τα κομμάτια του. Κάθε φορά όμως θα λέω πως ο Πανιώνιος μεγάλη ομάδα, που έχει βγάλει σημαντικούς παίκτες και προπονητές και ελπίζω αυτό το βήμα προς τα πίσω να είναι η φόρα για να βρεθεί εκεί που αξίζει. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια να κατέβει η ομάδα. Θα μπορούσε να μην κατέβει. Είμαι ο τέταρτος προπονητής, ενώ έχουν αλλάξει και πολλά στη διοίκηση. Με όλα αυτά τα μπαλώματα δεν γίνεται ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK