Σφαιρόπουλος: "Χρειάζεται ανασύνταξη"

Στην ανάγκη να ανασυνταχθεί ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας επεσήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Σφαιρόπουλος: "Χρειάζεται ανασύνταξη"

Μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου τόνισε: "Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ για δύο λόγους: Για να το νικήσουμε και να τερματίσουμε πρώτοι και να αντιδράσουμε μετά το τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές το καταφέραμε. Μπήκαμε πολύ σοβαροί και προηγηθήκαμε με 18 πόντους. Στη δεύτερη περίοδο χαλαρώσαμε λίγο κι έβαλαν οι αντίπαλοι κάποια σουτ. Στην τρίτη περίοδο, όμως, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δεχθήκαμε μόλις 8 πόντους, βάλαμε σουτ και εύκολα καλάθια και πήραμε μία διαφορά που την κρατήσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Είναι σημαντικό που πήραμε την 1η θέση της κανονικής διάρκειας της Α1. Εχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, αλλά και τίποτα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη συνέχεια. Είναι μία περίοδος που πρέπει να ανασυνταχθούμε. Προφυλάξαμε τον Χάκετ, ενώ ο Πρίντεζης είναι ακόμα έξω. Θέλουμε να επιστρέψουν όλοι και να βρουν ρυθμό για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο.

Ο Οντομ έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και την οψιόν την έχουμε εμείς. Αυτή την στιγμή δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν μπορεί να παίξει. Θεωρήσαμε ότι είναι καλό να μπορεί να πάει να παίξει αν έχει κάπου ως το τέλος της χρονιάς. Του δώσαμε αυτή την δυνατότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός-Ρέθυμνο 95-58

News 24/7

24MEDIA NETWORK