Τέλος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, υπηρεσιακός ο Τόμιτς

Στην παραίτηση οδηγήθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας απογοητευμένος από τα όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε στο ρεπορτάζ του Contra.gr τι τον ώθησε να πάρει αυτή την απόφαση, την αντίδραση των αδερφών Αγγελόπουλων και τη στάση των οπαδών. Σενάρια για Σάσα Τζόρτζεβιτς και Φώτη Κατσικάρη.

Τέλος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, υπηρεσιακός ο Τόμιτς

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες για τον Ολυμπιακό και ο προπονητής όπως γίνεται τις περισσότερες φορές στην Ελλάδα ήταν αυτός που χρεώθηκε την αποτυχία.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δυσαρεστήθηκε κυρίως από την αντίδραση του κόσμου όταν το πούλμαν έφτασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί ο ίδιος και η αποστολή της ομάδας αποδοκιμάστηκαν έντονα για την ήττα με 77-76 στον προημιτελικό του κυπέλλου, με αποτέλεσμα να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από τους "ερυθρόλευκους". Μετά από λίγες ώρες ανακοίνωσε την απόφασή του.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ακόμη δεν έχουν τοποθετηθεί επίσημα για τα χθεσινά γεγονότα. Όμως ήταν απογοητευμένοι και είχαν στο μυαλό τους πως θα αντιδράσουν μετά από αυτή την αποτυχία στο κύπελλο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε το πρώτο βήμα και αυτοί αποδέχτηκαν την παραίτησή του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, επίσης, δεν δέχθηκε την κριτική που του ασκήθηκε από τα ΜΜΕ και ειδικά από τους ρεπόρτερ μπάσκετ. Ένιωσε ότι δεν το στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρέθηκε μετά τον αποκλεισμό της ομάδας στο ΟΑΚΑ και βεβαίως ήταν έντονα δυσαρεστημένος από τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων.

Όλες αυτές τις σκέψεις τις είχε εκμυστηρευτεί στο στενό του περιβάλλον από χθες το βράδυ και περίμενε την Παρασκευή για να τις ανακοινώσει στους ισχυρούς άνδρες του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου.

Ήδη τα γραφεία των μάνατζερ έχουν πάρει "φωτιά" μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, με τα πρώτα και αναμενόμενα ονόματα να έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Αλεξάντρερ Τζόρτζεβιτς και Φώτης Κατσικάρης είναι οι πρώτοι προπονητές που ακούστηκαν για τον πάγκο της ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γιώργου Μπάρτζωκα και προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει ο Μίλαν Τόμιτς.

Ευχαριστούμε τον πρώτο Έλληνα τεχνικό που κατέκτησε την Ευρωλίγκα για όσα προσέφερε στο σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Καρύδας: Η πόρτα των κουφών και τα παιδιά του φρόνιμου!

Παντελής Βλαχόπουλος: Κάτι τρέχει με τον Σπανούλη

Τάσος Μαγουλάς: Και οι πολυθρόνες να... παίξουν

Σταύρος Καραΐνδρος: Κατεβάστε όλοι τα παντελόνια σας!

Νίκος Γιαννόπουλος: Η Λερναία Υδρα του Παναθηναϊκού και το τέλος των άλλοθι

News 24/7

24MEDIA NETWORK