Σλούκας για Παναθηναϊκό: "Αστεία πράγματα"

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ για την πρόταση που του κατέθεσε ο Παναθηναϊκός.

Σλούκας για Παναθηναϊκό: "Αστεία πράγματα"
INTIME SPORTS

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ο Κώστας Σλούκας, πήρε θέση και αναφέρθηκε στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Σε ερώτηση που του έγινε στον ραδιοφωνικό αέρα της ΕΡΑ, ο 25χρονος γκαρντ σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε την πρόταση που του κατέθεσε. "Είναι αστεία πράγματα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το άγχος και την χαρά του πρωταθλήματος: " Όταν ξεκινάει η χρονιά ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Θα ήταν κρίμα να μην τελειώσει αυτή η ομάδα με έναν τίτλο. Όλοι δούλεψαν μεθοδικά και αποτελεσματικά και μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους. Τα λάθη του παρελθόντος φέτος διορθώθηκαν".

Για το τι επιπλέον είχε φέτος ο Ολυμπιακός: "Η ποιότητα του ρόστερ ήταν καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός ήταν αποδυναμωμένος με τους τραυματισμούς και οι προσθήκες δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν. Εμείς είχαμε παίκτες που είχαν χάσει το πρωτάθλημα πέρυσι και είχαμε δει την πικρία. Ο προπονητής και το σταφ ήξεραν τι ζητούσαν. Όλα ήρθαν φυσιολογικά".

** Καλοπληρώνει η μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό στον Stoiximan.gr με απόδοση 5.00!

"Εκτίμηση και σεβασμός"

Για τον κορμό και το αν μπορεί να μείνει ως έχει: " Το σημαντικό είναι να μένει αναλλοίωτος ο κορμός. Ο Παναθηναϊκός είχε δείξει τον δρόμο τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει πάρει την σκυτάλη. Οι διοικούντες θα κάνουν τις κινήσεις, οι παίκτες αποφασίζουν. Ο Ολυμπιακός είναι η 2η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και δίνει το κίνητρο σε κάποιον να έρθει να αγωνιστεί ή να μείνει στην ομάδα".

Για την σχέση του με τους Σπανούλη-Πρίντεζη-Μάντζαρη: " Έχουμε καλές σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου. Υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός. Αλλά είμαστε επαγγελματίες. Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα αποδυτήρια. Αλλά οι συζητήσεις είναι... συζητήσεις. Υπάρχει και ημερομηνία λήξης σε μια καριέρα".

"Θα κοιτάξω το δικό μου καλό"

Για την επόμενη μέρα: " Δεν έχω κρύψει τι θέλω. Αλλά πρέπει να γίνουν κάποιες συζητήσεις για τον ρόλο μου στην ομάδα. Και το οικονομικό είναι μέσα στις συζητήσεις αλλά μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Στόχος μου είναι να βελτιώνεται ο ρόλος μου μέσα στο γήπεδο χρόνο με τον χρόνο. Αλλά είμαι επαγγελματίας και θα κοιτάξω και το δικό μου καλό".

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού: "Ο Παναθηναϊκός μόνος του τα έχει βγάλει αυτά και δεν είναι καθόλου καλό. Φαίνεται ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αυτή τη συγκεκριμένη πρόταση. Το να μου κάνει πρόταση και από μόνος του να μιλήσει στα σάιτ είναι κάτι αστείο. Εγώ θέλω να μιλήσω πρώτα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και μετά με τους Αγγελόπουλους".

Για την συνέχεια: " Τώρα ξεκούραση και στη συνέχεια προπονήσεις. Αν είμαι στις κλήσεις στην Εθνική θέλω να είμαι έτοιμος".

Διαβάστε ακόμα:

Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σλούκα

Πρίντεζης στο Contra.gr: "Τώρα ήμασταν προετοιμασμένοι, όχι στο Κύπελλο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK