Σπανούλης: ''Δεν έφυγα από τον Παναθηναϊκό για τα λεφτά''

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης στο περιοδικό Gigantes del Basket, όπου μίλησε για Παναθηναϊκό, Αγγελόπουλους, Μπαρτσελόνα και ΝΒΑ.

Σπανούλης: ''Δεν έφυγα από τον Παναθηναϊκό για τα λεφτά''
INTIME

Ο Βασίλης Σπανούλης πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του κορυφαίου μπασκετικού περιοδικούGigantes del Basket, αυτού του μήνα και το Euroleague Greece εξασφάλισε τις πιο σημαντικές δηλώσεις της συνέντευξης του αρχηγού του Ολυμπιακό, ο οποίος παραδέχθηκε πως έμεινε στην ομάδα για... ζήτημα καρδιάς:

''Είναι αλήθεια ότι είχα πρόταση από την Μπαρτσελόνα και ήμουν πολύ κοντά στο να υπογράψω με τη συγκεκριμένη ομάδα. Έπειτα, όμως, από την τελευταία μου συνάντηση με τους προέδρους του Ολυμπιακού αποφάσισα να μείνω. Δεν ήταν οικονομικό ζήτημα αλλά ζήτημα καρδιάς. Όπως συνέβη σε παρόμοιες καταστάσεις, στο παρελθόν. Δεν βρέθηκα ποτέ κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης''.

Σπανούλης: ''Δεν έφυγα από τον Παναθηναϊκό για τα λεφτά''

Ενώ φυσικά ρωτήθηκε και για την απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό: " 'Δεν άλλαξα ποτέ ομάδα για τα λεφτά! Απλώς, πίστεψα ότι ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό είχε κλείσει. Ήθελα νέες προκλήσεις και πίστεψα ότι ο Ολυμπιακός ήταν ο ιδανικός προορισμός για να πετύχω τους νέους μου στόχους''.

Επιπλέον δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πέρασμά του από το ΝΒΑ: 'Οι Houston Rockets δεν ήταν η κατάλληλη ομάδα για μένα. Το ΝΒΑ ήταν το όνειρό μου, ήθελα να δοκιμάσω με κάθε τίμημα. Παρ' όλα αυτά, ο κόουτς δεν με πίστεψε. Δεν συμμετείχα σχεδόν καθόλου στο παιχνίδι της ομάδας''.

Διαβάστε ακόμη:

Σπανούλης: "Κοντά στην Μπαρτσελόνα, ποτέ στη Ρεάλ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK