Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Ντάνστον

Ο Μπράιαν Ντάνστον έχει στα χέρια του την τελική πρόταση του Ολυμπιακού και στον Πειραιά περιμένουν ν' απαντήσει από μέρα σε μέρα.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Ντάνστον
INTIME SPORTS

Ο Μπράιαν Ντάνστον καλείται ν' αποφασίσει άμεσα, αν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Όπως έγινε γνωστό, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είχαν συνάντηση με τον Αμερικάνο ψηλό και του εξέφρασαν τις προθέσεις τους με στόχο να τον πείσουν να παραμείνει. Έχει ειπωθεί άλλωστε πολλάκις ότι πρώτα θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να μην πειραχθεί ο κορμός και μετά, ανάλογα με τις εξελίξεις, θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Οικονομικοί ή άλλοι όροι της συζήτησης δεν έγιναν γνωστοί, πιθανόν να μην κατατέθηκε καν βελτιωμένη πρόταση από τη στιγμή που είχε προηγηθεί η επικοινωνία Σκινδήλια-Ραζνάτοβιτς γι' αυτό ακριβώς το θέμα. Εκείνο όμως που σίγουρα εξήγησαν στον 29χρονο σέντερ ήταν το πλάνο στο οποίο αυτός έχει κομβικό ρόλο.

Ο Ντάνστον δεν απάντησε, όντας σε δίλημμα. Έφυγε για το Ντουμπάι, όπου ξεκουράζεται, και δεσμεύτηκε να δώσει σύντομα την απάντησή του για να μην εξελιχθεί σε σίριαλ η υπόθεση.

Το αν βρίσκεται πιο κοντά στην Κωνσταντινούπολη και στην Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς, που έχει κάνει καλύτερη προσφορά, απ' όσο στον Πειραιά, όπου νιώθει αγωνιστική και οικογενειακή ασφάλεια, θα φανεί σύντομα. Ο ίδιος δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Ραντεβού Σφαιρό - Σλούκα

Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε με τον Κώστα Σλούκα, σ' ένα κομβικό για το μέλλον του διεθνούς γκαρντ ραντεβού. Ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο να γίνει προκειμένου να διευκρινιστεί ο ρόλος που ο Σλούκας θα έχει στην ομάδα, αν ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η κουβέντα αυτή αφορούσε το αγωνιστικό κομμάτι και μόνο, κάτι που αποτελεί προτεραιότητα για τον 25χρονο άσο. Επί του οικονομικού θα γίνει συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK