Ο Σπανούλης θέλει, οι γιατροί όχι

Θεριό ανήμερο ο "KiII Bill". Μπορεί οι γιατροί του Ολυμπιακού να θεωρούν και να τον συμβουλεύουν πως είναι καλύτερα να ξεκουραστεί, ο ηγέτης των "ερυθρόλευκων" όμως, επιμένει να παίξει στον αποψινό 2ο τελικό της σειράς κόντρα στον ΠΑΟ, παρότι... ψήνεται στον πυρετό! Στον αέρα μέχρι τελευταία στιγμή η συμμετοχή του έστω στην αποστολή

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
spanoulis EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" ταλαιπωρείται τις τελευταίες ώρες από υψηλό πυρετό και αμυγδαλίτιδα, όμως αυτό από ότι φαίνεται δεν είναι αρκετό για να κρατήσει μακριά από την σειρά των τελικών με τον αιώνιο αντίπαλο (και πρώην ομάδα του). Τουλάχιστον στο μυαλό του "Kill Bill", γιατί το ιατρικό τιμ μάλλον κάνει διαφορετικές σκέψεις...

Μπορεί , λοιπόν, να είναι ταλαιπωρημένος, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν.. κρατιέται για το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, επιμένοντας να βρεθεί έστω στην αποστολή.

Οι γιατροί του Ολυμπιακού κρατούν τις (σοβαρές) επιφυλάξεις τους και δεν θέλουν να πάρουν κάποιο ρίσκο, σκεπτόμενοι πως υπάρχει κίνδυνος να επιβαρυνθεί η υγεία του ή ακόμη και λόγω του πυρετού η συμμετοχή του αγωνιστικά να γυρίσει στην ομάδα σε μπούμερανγκ.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση για τη συμμετοχή ή όχι του... ασυγκράτητου "Kill Bill" στον 2ο τελικό, που ξεκινάει στις εννιά το βράδυ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK