Την Τρίτη το πρώτο ραντεβού για Σλούκα

Ορίστηκε για την Τρίτη το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο του Κώστα Σλούκα.

Την Τρίτη το πρώτο ραντεβού για Σλούκα
INTIME SPORTS

Με τον Παναθηναϊκό να πρεσάρει τον Κώστα Σλούκα με νέα βελτιωμένη προσφορά και τη Φενέρμπαχτσε να καραδοκεί, η διοίκηση του Ολυμπιακού θα θέσει στο τραπέζι τις δικές προτάσεις.

Μετά από τηλεφωνική επαφή των δύο πλευρών, ο Γιώργος Σκηνδήλιας προγραμμάτισε να συναντηθεί την Τρίτη με τον μάνατζερ του διεθνούς γκαρντ Παναγιώτη Καπάζογλου και να συζητήσουν για τους όρους του νέου συμβολαίου. Στο ραντεβού δεν αποκλείεται να βρεθεί κάποιος εκ των αδερφών Αγγελόπουλων, χωρίς να είναι δεδομένο.

Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός θα πει τι δίνει στον Σλούκα (συμβόλαιο τριών χρόνων με αύξηση στις ετήσιες απολαβές του) και θα περιμένει έκτοτε την απάντησή του για να δράσει. Ίσως γίνει και ραντεβού με τον ίδιο τον παίκτη.

Είναι λογικό η διαρροή της νέας πρότασης του Παναθηναϊκού και το έντονο ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε να τροποποιούν έως ένα σημείο τα δεδομένα. Αναμφίβολα όμως ο Έλληνας άσος έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον Πειραιά και, αν τα χρήματα ανταποκρίνονται στο σημείο που τοποθετεί την αξία του, θα υπάρξει συμφωνία. Διαφορετικά ο Ολυμπιακός θα ψάξει και για γκαρντ πρώτης γραμμής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του Μπράιαντ Ντάνστον, τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκε ότι οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό χωρίζουν. Οι "ερυθρόλευκοι" ενημερώθηκαν επισήμως πια για την επιλογή του να πάει στην Εφές και ενεργοποίησαν πλέον τη λίστα με τις εναλλακτικές.

Διαβάστε ακόμη:

Και νέα πρόταση Παναθηναϊκού σε Σλούκα

Απάντησε αρνητικά ο Ντάνστον, επέλεξε Εφές

News 24/7

24MEDIA NETWORK