Το "αγκάθι" που καθυστερεί τη συμφωνία με Στρόμπερι

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι βρίσκεται σε ανοικτή επαφή με τον Ολυμπιακό, ακόμη όμως δεν έχει συμφωνήσει. Τον θέλει πολύ ο Σφαιρόπουλος, εκφράζεται αισιοδοξία για αίσια έκβαση.

Το "αγκάθι" που καθυστερεί τη συμφωνία με Στρόμπερι
Στρόμπερι Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει καταλήξει ότι ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Λεμπρόν, είναι ο παίκτης που θέλει για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν ως αντι-Λαφαγέτ και η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Οι δύο πλευρές είχαν κατ' αρχήν συμφωνήσει να συνεργαστούν, αλλά στην πορεία ο Αμερικάνος γκαρντ, πρωταθλητής Τουρκίας με την Καρσίγιακα, παρουσίασε κάποιες απαιτήσεις που έβαλαν φρένο στην τελική διαπραγμάτευση. Ο Στρόμπερι άλλαξε εν μέρει τα "θέλω" του, ανέβασε λίγο το κασέ του και η συζήτηση παρέμεινε στάσιμη, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ορίσει συγκεκριμένο ταβάνι στα χρήματα που θα δώσουν για τον έναν από τους γκαρντ που θ' αποκτήσουν εφέτος το καλοκαίρι.

Ίσως το κλίμα αβεβαιότητας στην Ελλάδα έχει βάλει σε δεύτερες σκέψεις τον Στρόμπερι, ο οποίος ψάχνει μεγαλύτερες εγγυήσεις. Ίσως κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα τον προσέγγισε στο μεσοδιάστημα και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ο Ολυμπιακός πάντως επιμένει, αφού η περίπτωσή του ταιριάζει απόλυτα σε αυτά που ζητάει ο κόουτς Σφαιρόπουλος.

Παρά το αγκάθι αυτό, υπάρχει αισιοδοξία πως εντός των επόμενων ημερών θα προκύψει οριστική συμφωνία. Μια συμφωνία που θ' αποτυπωθεί στο χαρτί, θα επικυρωθεί με την ανακοίνωση, και θα ντύσει στα ερυθρόλευκα τον 30χρονο γκαρντ.

Διαβάστε ακόμη:

Ντι Τζέι Στρόμπερι: Ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Λεμπρόν

Ο Σαρίτσα στο Contra.gr για τον Στρόμπερι: "Δεν παίζει μόνο άμυνα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK