Το "ερυθρόλευκο" reunion στο Βελιγράδι

Την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά με τους πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Μάρκο Κέσελ, Πέρο Άντιτς και Βασίλη Σπανούλη είχε ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος μάλιστα ανέβασε και σχετική φωτογραφία από το "ερυθρόλευκο" reunion στα social media.

Το "ερυθρόλευκο" reunion στο Βελιγράδι

Οι Μάρκο Κέσελ, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς και Βασίλης Σπανούλης βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο Βελιγράδι για τον εορτασμό 20 χρόνων λειτουργίας της "BeoBasket", της εταιρίας του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Ο Κάιλ Χάινς μάλιστα, ήταν τόσο ενθουσιασμένος για το... "ερυθρόλευκο" reunion που ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στα social media γράφοντας: "Λευκό και κόκκινο. Reunion με τα αδέρφια μου".

Και οι τέσσερις μπασκετμπολίστες αποτέλεσαν μέλη της ομάδας που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2012 στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε ακόμη:

Εγκαινιάστηκε το γήπεδο "Βασίλης Σπανούλης" στο Βελιγράδι

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ