Το μεσημέρι το ραντεβού: Ύστατη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για Σλούκα

Επισπεύδεται το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Κώστα Σλούκα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τελικά το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ηγεσία του Ολυμπιακού φαίνεται πως θα καταβάλει την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να μεταπείσει τον διεθνή γκαρντ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες της πρότασης των ερυθρόλευκων στον 25χρονο άσο.

Το μεσημέρι το ραντεβού: Ύστατη προσπάθεια από τον Ολυμπιακό για Σλούκα

Όπως μετέδωσε ο "Sport24 Radio 103.3" στην εκπομπή "Το 10 το κακό", το μεσημέρι της Παρασκευής (26/06) θα γίνει η συνάντηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Κώστα Σλούκα.

Η νέα βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού προβλέπει αυξημένες αποδοχές κατά 30% - 35% για 3ετες συμβόλαιο! Αυτό σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα κάνουν μια προσφορά στον Σλούκα, κοντά στα λεφτά (περίπου 100.000 λιγότερα για κάθε έτος) που του δίνει η Φενέρμπαχτσε.

Όπως σας έχει ενημερώσει το Contra.gr, ο Σλούκας φαίνεται πως έχει πειστεί από το πρότζεκτ της τουρκικής ομάδας και όσα του μετέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ραντεβού που είχαν οι δύο τους σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Τρίτη.

Παρόλα αυτά, η "πόρτα" για τον Ολυμπιακό, από πλευράς του διεθνούς γκαρντ, δεν έχει κλείσει. Γι αυτό και προγραμματίστηκε το ραντεβού με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο το μεσημέρι της Παρασκευής.

Πλέον μένει να δούμε αν ο παίκτης θα "ζυγίσει" διαφορετικά την κατάσταση κι αν τελικά θα γίνει η ανατροπή που θα τον κρατήσει στο λιμάνι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ομπράντοβιτς: "Τρελός είμαι να απαντήσω;"

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο συντάκτης του Contra.gr,Ηλίας Καλλονάς, βρέθηκε στο Ελ. Βενιζέλος, εντόπισε τον Σέρβο προπονητή, ύστερα από το "check in" και συνομίλησε μαζί του, για τον σκοπό της παρουσίας του στην Αθήνα.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν "κουμπωμένος" κι ήταν εμφανές πως δεν είχε διάθεση να αποκαλύψει πολλά στοιχεία για τον σκοπό του ταξιδιού του. Παρόλα αυτά, η απάντηση που έδωσε στην πρώτη ερώτηση αφήνει όλα τα ενδεχόμενα "ανοιχτά", καθώς ήταν ιδιαίτερα αινιγματικός.

-Κύριε Ομπράντοβιτς ποιος ο λόγος που βρεθήκατε στην Αθήνα; Επιβεβαιώνετε πως είχατε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τον Κώστα Σλούκα;

-"Πιστεύεις ότι είμαι τρελός για να σου απαντήσω σε αυτή την ερώτηση;".

-Θα επιστρέψετε μετά το ταξίδι σας στην Ελλάδα;

"Αυτή είναι ακόμη μια καλή ερώτηση".

Διαβάστε ακόμα:

Ραντεβού Ομπράντοβιτς-Σλούκα: Όλο το παρασκήνιο

Ομπράντοβιτς για Σλούκα στο Contra.gr: "Είμαι τρελός να απαντήσω;"

News 24/7

24MEDIA NETWORK