Τόμιτς: "Φυσικά και δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα"

Στη δυνατή άμυνα του Ολυμπιακού κρίθηκε ο δεύτερος τελικός της Basket League με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μίλαν Τόμιτς.

Τόμιτς: "Φυσικά και δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Με δηλώσεις του στη "Nova", o Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο δεύτερο τελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ερωτηθείς αν ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ψύχραιμος στο ΟΑΚΑ, ο Μίλαν Τόμιτς απάντησε: "Αυτό είναι σωστό. Οφείλεται στην καλή άμυνα που παίζουμε. Δείξαμε ότι και στα τέσσερα δεκάλεπτα παίξαμε καταπληκτική άμυνα και μας κράτησε σ’ αυτό το ματς και μας έβγαλε νικητές. Στο δεύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο δεν μπορούσαμε να βάλουμε καλάθι. Άρα η άμυνα ήταν το κλειδί και τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε".

Κληθείς να σχολιάσει αν η σειρά έχει τελειώσει, ο βοηθός του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν κατηγορηματικός: "Φυσικά και δεν έχει τελειώσει. Η σειρά τελειώνει στις τρεις νίκες. Προηγούμαστε 2-0 και πρέπει να είμαστε σοβαροί, να ξεκουραστούμε και να ετοιμάσουμε την επόμενη προπόνηση".

Όταν ρωτήθηκε αν η περυσινή χρονιά αποτελεί μάθημα υποστήριξε: "Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Προηγούμαστε 2-0. Δεν σκεφτόμαστε τι έγινε πέρυσι. Σκεφτόμαστε το σήμερα και το αύριο και μ’ αυτόν τον τρόπο πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι".

Τέλος, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερις σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού είπε: "Το μπάσκετ είναι όταν τελειώσει ο χρόνος. Στις τρεις νίκες. Εμείς δεν κοιτάμε πόσες νίκες έχουμε κάνει εναντίον τον Παναθηναϊκού γιατί αυτό είναι λάθος. Πρέπει να σκεφτόμαστε το μπάσκετ, πώς να ξεκουράσουμε τους παίκτες και πόσο θα είμαστε δυνατοί την Κυριακή".

News 24/7

24MEDIA NETWORK