Τόμιτς: "Να γίνει ομαλά το πάντρεμα με τους διεθνείς"

Ο Ολυμπιακός διανύει τη δεύτερη περίοδο της προετοιμασίας του και σίγουρα είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα. Άλλωστε από τη… μηχανή των πρωταθλητών λείπουν αρκετά γρανάζια.

Τόμιτς: "Να γίνει ομαλά το πάντρεμα με τους διεθνείς"

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε γι’ αυτές τις πρώτες προπονήσεις: «Για μας τους προπονητές είναι πολύ δύσκολη αυτή η περίοδος γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες στις Εθνικές ομάδες κι απ’ όσο γνωρίζω νομίζω ότι απ’ όλες τις ομάδες αυτού του επιπέδου είμαστε αυτή με τους περισσότερους διεθνείς», σχολίασε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου και συμπλήρωσε: «Η δουλειά όμως πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει σωστά. Πρέπει να μπουν οι βάσεις και η φιλοσοφία μας.

Στις μέρες που έρχονται στο Μέτσοβο γίνονται κατανοητοί οι κανόνες της ομάδας και οι νέοι μπαίνουν στο κλίμα και τη φιλοσοφία του κόουτς. Δουλεύουμε έτσι ώστε όταν με το καλό επιστρέψουν οι διεθνείς στις υποχρεώσεις της ομάδας, το «πάντρεμα» θα γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις».

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού συμμετέχουν από την Τρίτη ο Νίκος Καλλές και ο Ιωάννης Σαχπατζίδης, ενώ αποχώρησε ο Μάριος Μπατής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK