Τρίποντος... φονιάς από το ΝΒΑ για Ολυμπιακό

Αρώματος ΝΒΑ… συνέχεια στον Ολυμπιακό αφού μετά τον Μπράιαν Ρόμπερτς έπεται ο Χόλις Τόμπσον ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα είναι ο παίκτης με τον οποίο θα κλείσει η 6αδα των ξένων! Ο Γιάννης Ψαράκης γράφει για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "ερυθρόλευκων" που έρχεται για να... φορτώσει τα αντίπαλα καλάθια!

Τρίποντος... φονιάς από το ΝΒΑ για Ολυμπιακό

Πρόκειται για έναν 26χρονο και ύψους 2μ.03 φόργουορντ ο οποίος από το 2013 έως το 2017 ήταν βασικό στέλεχος των Φιλαντέλφια Σίξερς έχοντας μάλιστα παίξει, στο διάστημα αυτό, στα περισσότερα ματς από κάθε άλλον παίκτη της ομάδας!

Ο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Georgetown, δεν είχε γίνει ντραφτ το 2012 και ξεκίνησε από το NBDL για να «χτίσει» την καριέρα του στους Tulsa 66ers. Την ευκαιρία που αναζητούσε την πήρε το 2013 όταν και δοκιμάσθηκε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο Summer League, δεν χώρεσε μεν στο ρόστερ της ομάδας του Πόποβιτς αλλά τον… άρπαξαν οι Σίξερς!

Με την ομάδα της Φιλαντέλφια για τέσσερις σεζόν έπαιξε σε 256 ματς, τα 82 ως βασικός έχοντας 7,9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ μέσο όρο και κυρίως 38,9% στα τρίποντα! Τις τρεις από τις τέσσερις σεζόν του στους Σίξερς ήταν ο πιο εύστοχος παίκτης της ομάδας από τη γραμμή του τρίποντου, ενώ τη θέση στο ροτέισον την έχασε την τελευταία σεζόν όταν η ομάδα του αποφάσισε να κάνει βασικό τον Κροάτη Ντάριο Σάριτς και να αφήσει τον Τόμπσον στο περιθώριο.

Έτσι, παρότι στο ξεκίνημα της σεζόν του είχαν επικυρώσει τον 4ο χρόνο του συμβολαίου, τον Ιανουάριο του 2017 τον άφησαν ελεύθερο. Επέστρεψε στο NBDL (Austin Spurs), του έδωσαν δύο 10μερα συμβόλαια οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς με τους οποίους έπαιξε σε 9 ματς (τα 8 ως βασικός) αλλά δεν συνέχισε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Δείτε ορισμένα από τα καλύτερά του παιχνίδια τόσο με τους Φιλαντέλφια Σίξερς όσο και την τελευταία σεζόν στο NBDL



News 24/7

24MEDIA NETWORK