Χακίμ Γουόρικ: O βασικός στόχος του Ολυμπιακού

Στην επιλογή του Χακίμ Γουόρικ καταλήγουν όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τη θέση του αθλητικού σέντερ που έψαχνε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποτυχημένες απόπειρες της ΚΑΕ για εξεύρεση παίκτη τίποτα δεν αποκλείεται ακόμη και ανατροπή.

Χακίμ Γουόρικ: O βασικός στόχος του Ολυμπιακού

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα και στον Ολυμπιακό συνεχίζεται η αναζήτηση ενός αθλητικού σέντερ. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, οι άνθρωποι της ΚΑΕ καταλήγουν στην επιλογή του ύψους 2.03 Αμερικανού Χακίμ Γουόρικ που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αυστραλία με τη φανέλα της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ.

Ο 33χρονος άσος έχει "βαρύ" βιογραφικό, αφού έχει περάσει μια οκταετία στο NBA (2005-2013) φορώντας τα χρώματα των Μέμφις Γκρίζλις, Μιλγουόκι Μπακς, Σικάγο Μπουλς, Φίνιξ Σανς, Νιου Όρλινς Χόρνετς και Σαρλότ Μπόμπκατς. Στην καριέρα του στο NBA είχε μέσο όρο 9.4 πόντους και 4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Το 2013 αποχαιρέτησε το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και πήρε μεταγραφή στην κινεζική Liaoning Flying Leopards. Τον Ιανουάριο του 2015, η τουρκική Κόνιασπορ τον έκανε δικό της, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ., όπου είχε μέσο όρο 14.2 πόντους και 6 ριμπάουντ ανά ματς.

Δείτε τον εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σχόλιο Σωτήρη Γεωργίου: Λάθος σχεδιασμός, άγχος και ρίσκο με Γουόρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK