Βλέπει Στρόμπερι ο Ολυμπιακός

Ο Ντι Τζέι Στρόμπερι που φορούσε τη φανέλα της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Καρσίγιακα, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Βλέπει Στρόμπερι ο Ολυμπιακός

Η περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, Ντι Τζέι Στρόμπερι, εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Όλιβερ Λαφαγιέτ που αποχωρεί από το σύλλογο. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το " Eurohoops", οι πρωταθλητές φέρονται να έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία μαζί του για συμβόλαιο 1+1 χρόνου.

Η αλήθεια είναι πως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν το παραπάνω ρεπορτάζ, όμως ο Αμερικανός αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 30χρονος άσος είχε φέτος στην κανονική περίοδο 11.2 πόντους , 3.5 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ ανά αγώνα ενώ στα πλέι οφ βελτίωσε τα ποσοστά του, φτάνοντας 15.9 πόντους κατά μέσο όρο 3.6 ασίστ και 4.5 ριμπάουντ.

Ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές του αμυντικές επιδόσεις, ενώ είναι ένα ψηλό γκαρντ που μπορεί να παίξει και στο "1" και στο "2". Είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για την αθλητικότητα του, αλλά όχι και για το περιφερειακό του σουτ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK