"Βομβάρδισε" την Καρσίγιακα ο Αθηναίου

Με 5/5 τρίποντα από τον Γιάννη Αθηναίου και συνολικά 11 εύστοχα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 86-67 της Καρσίγιακα αστο ΣΕΦ.

"Βομβάρδισε" την Καρσίγιακα ο Αθηναίου

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την νέα σεζόν και έτσι επικράτησε στο ΣΕΦ με άνεση της Τουρκικής Καρσίγιακα (του Πέτγουεϊ που είδε παλιούς του φίλους) που δεν έχει ασφαλώς την περσινή της και προπέρσινη ειδικά δυναμική, αλλά δεν παύει να είναι μια καλή ομάδα από μια πολύ δυνατή λίγκα.

Αρχικά και πάλι οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν ότι κλασικά η άμυνα είναι το άμεσο ζητούμενο και στη νέα σεζόν,αλλά αυτό που κρατά ιδιαίτερα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι η καλή απόδοση του πάγκου με τον Αθηναίου να αναδεικνύεται σε σκόρερ και τον Μιλουτίνοφ που είναι ο 3ος σέντερ να δίνει πολλές λύσεις και ίσως αν και νωρίς ακόμα, να είναι η χρονιά του αφού ήρθε με περγαμηνές και προοπτικές αλλά φέτος βρέθηκε ακόμα και στην πόρτα της εξόδου!

Πάντως ο Σέρβος πήρε πολύ χρόνο με την απουσία του Γιανγκ μην ξεχνάμε. Ομως υπάρχει και προβληματισμός από ένα μεγάλο μπλακ άουτ του Ολυμπιακού μετά το 10-0, καθώς δέχθηκε ένα εξωφρενικό για την κλάση του και ας είμαστε σε περιόδο προετοιμασίας 4-26 με το σκορ στο 14-26 στο 10'!

Στην συνέχεια η ελληνική ομάδα για τουλάχιστον δύο περιόδους έπαιξε την κλασική της τρομερή άμυνα και δέχθηκε 12π στην 2η περίοδο και 8 στην 3η! Και έτσι καθάρισε το ματς με άνεση και απλά χαλάρωσε στο τέλος αμυντικά με τις δύο ομάδες να έχουν κόπωση. Ασφαλώς βεβαίως είμαστε ακόμα σχετικά νωρίς και έτσι είναι λογικό να υπάρχουν διακυμάνσεις και κενά ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει σχήματα και συνεργασίες και θέλει δουλειά.

Ειδικά στην περιφέρεια που θέλει να πάιζει με τον Σπανούλη πιο φρέσκο και αναζητείται το σωστό μοίρασμα του χρόνου με την ενσωμάτωση του Γκριν. Κατά τα άλλα ο Σφαιρόπουλος μοίρασε το χρόνο, ο Γκριν ψάχνει την χημεία του στην νέα του ομάδα, ο αρχηγός Σπανούλης ήταν σβηστός και τα 5 τρίποντα του Αθηναίου και τα 3 του Μάντζαρη ήταν το ευχάριστο της βραδιάς!

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 37-38, 62-46, 86-67

Οι πόντοι του Ολυμπιακού: Γκριν 9 (1), Μπιρτς 8, Παπαπέτρου 6(1), Σπανούλης 2(5ασ), Αγραβάνης 8(1), Μιλουτίνοφ 11(8ρ, 5ασ), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 9 (3/4τρ), Λοτζέσκι 6, Αθηναίου 17 (5/5τρ), Μαραγκός, Τολιόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK