"Πόλεμος" μετά το ντέρμπι: Τζόρτζεβιτς εναντίον "Σφαιρό" και "κλοπή" Μιλουτίνοφ!

O Nτούσκο Βουγιόσεβιτς κατακαρεύνωσε τον Μίλαν Τόμιτς!

Θέση στη διαμάχη του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς με τον Μίλαν Τόμιτς πήρε ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς.

Οταν ρωτήθηκε σχετικά από σερβικό ΜΜΕ ο άλλοτε κόουτς της Παρτιζάν έκανε λόγο για κλοπή του Μιλουτίνοφ από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τόνισε: "Νομίζω ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ρίχνουν την προσοχή σε αυτά τα θέματα, μεταφέροντας τις ευθύνες για τις ήττες. Τώρα σε ό,τι αφορά τις απολογίες, νομίζω πως αυτός που πρέπει να απολογηθεί είναι ο Μίλαν Τόμιτς για την κλοπή του Μιλουτίνοφ από την Παρτίζαν!"

Τζόρτζεβιτς κατά Σφαιρόπουλου!

Τον Γιάννη Σφαιρόπουλο κατηγόρησε για το επεισόδιό του με τον Μίλαν Τόμιτς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του στον σέρβικο Τύπο, τονίζοντας πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έπρεπε να ανακατευτεί.

Συνέχεια στη διαμάχη του με τον Μίλαν Τόμιτς έδωσε μέσω δηλώσεών του στο σέρβικο Τύπο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στο επεισόδιο, ρίχνοντας τα... βέλη του και στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

 

"Δεν έγινε κάτι άξιο αναφοράς. Καταλαβαίνω την ένταση που είχαν, επειδή έχασαν για δεύτερη φορά από εμάς τις τελευταίες 15 μέρες, αλλά δεν επιτρέπω στον Σφαιρόπουλο να ανακατευτεί έτσι σε μια διαμάχη μου με τον Τόμιτς. Είναι καθαρή χειραγώγηση, επειδή είναι εύκολο έτσι να αποφύγεις ερωτήσεις για την ήττα, αφού έδωσε προτεραιότητα στη διαφωνία μου με τον Τόμιτς", σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναίκού σε δηλώσεις του στον σέρβικο Τύπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 73-69

Eπεισόδιο Τζόρτζεβιτς-Τόμιτς

Kαλάθης σε Τόμιτς: "You are nothing pu@@@y"!

Τζόρτζεβιτς κατά Σφαιρόπουλου: "Δεν του επιτρέπω να ανακατευτεί"