"Χαιρετίζουμε τη δικαστική παραμονή του Παναθηναϊκού"

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της ενημερώνει για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την αίτηση των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της ΕΕΑ και την απόφαση για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στη Basket League.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

"Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου".

Υπενθυμίζεται ότι με απόφασή της η ΕΕΑ είχε αποφασίσει με ψήφους 4-2, στις 22 Ιουλίου 2015, να ανακαλέσει την άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρώντας ότι είναι εικονική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανάκληση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε η ΕΕΑ!