Χειρουργείται ο Γιανγκ: "Να προσεύχεστε για εμένα"

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος την Δευτέρα (23/11) θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και στη συνέχεια θα επιστρέψει για αποκατάσταση στην Ελλάδα.

Την πόρτα του χειρουργείου περνά την Δευτέρα (23/11) ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο άσος των "ερυθρολεύκων" θα χειρουργηθεί από τον πολύπειρο Αμερικανό γιατρό, Dr. James R. Andrews και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την αποκατάστασή του.

Λίγες ώρες πριν από την αποκατάστασή του, ο Γιανγκ κάλεσε τους ακόλουθούς του στο twitter να προσευχηθούν γι'αυτόν. "Να προσεύχεστε για εμένα, χειρουργείο σήμερα και έπειτα ανοίγει ο δρόμος για να γίνω και πάλι το "θηρίο", "τιτίβισε" χαρακτηριστικά.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα