Ζήσης ο αντι-Σλούκας στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Σλούκας δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και ο Ολυμπιακός ενεργοποιεί τη λίστα αντικαταστατών. Πρώτη επιλογή ο Νίκος Ζήσης.

Ζήσης ο αντι-Σλούκας στον Ολυμπιακό

Η άρνηση του Κώστα Σλούκα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση του Νίκου Ζήση. Ήταν μια λύση που βρισκόταν στο μυαλό των "ερυθρολεύκων" μετά το πρώτο "όχι" του Έλληνα γκαρντ, όπως είχε ενημερώσει το Contra.gr.

Ο Έλληνας γκαρντ είναι ο παίκτης που έχει επιλεγεί για να καλύψει το κενό στην περιφέρεια των πρωταθλητών Ελλάδας και θα γίνει προσπάθεια ν' αποκτηθεί άμεσα για να μην υπογράψει κάπου αλλού και χαθεί μια επιλογή που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ζήσης άρχισε την προηγούμενη σεζόν στην Ούνιξ και την τελείωσε στη Φενέρμπαχτσε. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον έχει εκτίμηση και θα ήθελε να τον κρατήσει, αν η τουρκική ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον Σλούκα. Τώρα που άνοιξε ο δρόμος, ο Θεσσαλονικιός γκαρντ μάλλον περισσεύει στο ρόστερ της ομάδας του Ζοτς.

Η αδερφική σχέση του Ζήση με τον Βασίλη Σπανούλη και η χημεία που έχουν οι δυο τους, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους λόγους που έχουν φέρει τον 31χρονο γκαρντ πιο κοντά στον Πειραιά.

Διαβάστε ακόμη:

Είπε "όχι" στην πρόταση του Ολυμπιακού ο Σλούκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK