Πάει για Έλιοτ Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Έλιοτ Γουίλιαμς βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ενισχύοντας σημαντικά την περιφέρειά του. Διαβάστε το προφίλ του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ. Δείτε VIDEOS.

Πάει για Έλιοτ Γουίλιαμς ο Παναθηναϊκός!

Την περίπτωση του ' Ελιοτ Γουίλιαμς εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της περιφέρειας. Ο 26χρονος γκαρντ είναι πρώτος σκόρερ την εφετινή σεζόν στην D-League, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Σάντα Κρουζ Γουόριορς (θυγατρική ομάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς).

Ο Αμερικανός άσος, με ύψος 1.96μ, μετράει 24.2 πόντους, 5.6 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ κατά μέσο όρο. Πρόκειται για αριστερόχειρα, με κύριο χαρακτηριστικό το σουτ μετά από ντρίμπλα. Είναι καλός χειριστής της μπάλας, θεωρείται σκόρερ, ενώ αρέσκεται στο να κερδίζει φάουλ. Είναι κυρίως "2άρι", αλλά μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση "3".

Η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποιεί του έδωσε την ευκαιρία να υπογράψει 10ημερο συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις, χωρίς όμως να πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έγινε draft το 2010 από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο Νο.22, αλλά οι πολλοί τραυματισμοί (είχε αδύναμο κορμί, το οποίο δούλεψε στη συνέχεια) αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη καριέρα στον μαγικό κόσμο του NBA. Μετά τους Μπλέιζερς, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Φιλαδέλφεια 76ers, Γιούτα Τζαζ, Νιου Ορλίνς Πέλικανς και, όπως προείπαμε, Γκρίζλις.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της πλευράς του παίκτη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς κι άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" αναμένεται να δώσουν μάχη για να αποσπάσουν την υπογραφή του, προσθέτοντας, μετά τον Μαρκέζ Χέινς, ακόμη έναν παίκτη στις θέσεις των γκαρντ. Ο ίδιος είναι θετικός σ' ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς μέσω του Παναθηναϊκού μπορεί να κερδίσει μία μόνιμη θέση στο NBA.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι πιθανό να τεθεί θέμα αποχώρησης του Σάσα Πάβλοβιτς, αφού τόσο ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχουν σίγουρη τη θέση τους στο ρόστερ του "τριφυλλιού".

Δείτε VIDEOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK