Αιχμές Πεδουλάκη για Τζόρτζεβιτς: "Πώς ν' αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε 10 μέρες;"

Πρόβλημα σε νοοτροπία και αγωνιστικό πλάνο έχει εντοπίσει ο Αργύρης Πεδουλάκης στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Αιχμές Πεδουλάκη για Τζόρτζεβιτς: "Πώς ν' αλλάξει ο Παναθηναϊκός σε 10 μέρες;"
Πεδουλάκης Παναθηναϊκός

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο 85-79 επί του Άρη και εξήγησε ακριβώς το λόγο, αφήνοντας να εννοηθεί πως η δουλειά του προηγούμενου επιτελείου δεν ήταν λεπτομερής.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ανέφερε: " Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ίσως είναι αυτό που πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα είχαμε ρυθμό, βρήκαμε ευκαιρίες για καλάθι, εκμεταλλευόμενοι τον Ραντούλιτσα. Στο τέλος όμως κάναμε λάθη, δεν λειτουργήσαμε σωστά και αυτό ήταν εμφανές.

Έχουμε συνηθίσει να μην παίζουμε στις λεπτομέρειες. Αυτό δεν είναι στο DNA του Παναθηναϊκού. Θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω εκεί όσο γίνεται περισσότερο στη συνέχεια. Να μάθουν τα παιδιά κάποια πράγματα και να διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Χρειάζονται μήνες για να μπουν βασικά κομμάτια στο παιχνίδι. Όταν παίζεις μ' ένα συγκεκριμένο στυλ για εννιά μήνες είναι δύσκολο να το αλλάξεις σε δέκα ημέρες. Ένα από τα θέματα αφορά τη δύναμη. Πρέπει να δείξουμε τη δύναμή μας στο παρκέ. Ήταν ένα πρόβλημα στην Ευρωλίγκα αυτό. Όπως επίσης να μην είμαστε όπως παρουσιαστήκαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Παίξαμε χαζό μπάσκετ στο τέλος".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πού είχε το μυαλό του; Η απίθανη γκάφα του Ραντούλιτσα
Παναθηναϊκός - Άρης 85-79

News 24/7

24MEDIA NETWORK