Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα συνεχίσει ως προπονητής του Παναθηναϊκού και την επόμενη σεζόν.

Ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό ο Πεδουλάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανεξάρτητα από την αρνητική τροπή που πήραν οι τελικοί του πρωταθλήματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε ν' ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι "πράσινοι" ανακοίνωσαν την παραμονή του Έλληνα κόουτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού και έβαλαν πολύ γρήγορα τέλος στην προπονητολογία που αναμενόμενα άρχισε ν' αναπτύσσεται μετά το 3-1 στη σειρά με τον Ολυμπιακό και την απώλεια του τίτλου για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο Πεδουλάκης, ο οποίος άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα του Παναθηναϊκού στις 40 ημέρες που κατείχε το τιμόνι αντικαθιστώντας τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, θα έχει τώρα την ευκαιρία να χτίσει το ρόστερ της επόμενης περιόδου πάνω στα δικά του θέλω. Τούτο σημαίνει πως παίκτες όπως ο Ραντούλιτσα, ο Γουίλιαμς, ο Χέινς και ο Χάντερ δύσκολα θα βρουν θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Με την προσωπική δήλωσή του την Τρίτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε επί της ουσίας προαναγγείλει την παραμονή του "Άρτζι", σημειώνοντας πως αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα.

" Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη", ανέφερε το λιτό κείμενο.

Αναφορά σε διάρκεια συμβολαίου δεν έγινε καμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτη ατάκα Δημήτρη Γιαννακόπουλου: "Κλωτσιά στα αρ@@@@α!"

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK